Yardım İphone 14 Pro Max pil süresi problemi

EvoLance

80+
Reaksiyon skoru
4
1 saat ekran süresi boyunca %20 şarj düşmesi normalmidir. Telefon yurt dışı olarak yeni aldım ve pil sağlığı 100 görünüyor

Ekler

• IMG_0048.webp
    IMG_0048.webp
    88 KB · Hit: 17
  • IMG_0047.webp
    IMG_0047.webp
    75.3 KB · Hit: 16
Benim 2 yıllık S22 Ultra 1 saatte %15 bile gitmiyor hocam. İnstagram da falan bu şekilde. Bence yeni bir cihaz için normal gelmedi bana. Son yazılım güncellemesi ile ilgili olabilir.

Benim 2 yıllık S22 Ultra 1 saatte %15 bile gitmiyor hocam. İnstagram da falan bu şekilde. Bence yeni bir cihaz için normal gelmedi bana. Son yazılım güncellemesi ile ilgili olabilir.
zamanla batarya oturur diyolar ama bilemedim, birde ortalıkta toplama telefon muhabbetleri oluyormuş korkmadım değil açıkcası.

Hocam en optimize pil sağlığı için belirli ayarları yapman gerekiyor. Iphone'da çok fazla uygulama ve yazılım arka planda şarj yiyor. Youtubeda videoları var oradan bakarak yapabilirsin.

1 saat ekran süresi boyunca %20 şarj düşmesi normalmidir. Telefon yurt dışı olarak yeni aldım ve pil sağlığı 100 görünüyor
Nasil olur dostum iphoneda boyle birsey olamaz.aldigin yerle bir konus ya da iade etmeyi dene

telefonu ilk aldığında uzun süreler stokta yatmış olabiliyor cihaz. Bu da batarya kalibrasyonunu olumsuz etkiliyor. Şöyle önereyim bir kaç gün kadar gözlemle sorun devam ederse 1 defa %0a gelip cihaz kapanana kadar kullan, ardından şarja tak interneti vs kapat ve %100 olana kadar mümkünse ekranı dahi açma. Muhtemelen sorunun çözülecektir. İphone 13 satın aldığımda aynı sorunu yaşadım uzun süreler beklemiş cihazdı ve bu şekilde sorunu çözdüm.

Geri