uzay siyahıda güzel ama derin mor baya iyi kesinlikle derin mor aliki renk arasında kaldım sizce hangisi daha iyi
kız işimi altın rengi yerine direk altın kaplama alsak karı mı oluyozaltın kız işi gibi duruyor
dediğiniz şey pile gelicek 14 serilerini etkilemicek 13ün fiyatı 14 de biraz daha yakınlaşıcakŞuan için yok parça fiyatlarına zam geleceği için cihazlar a da gelecektir bence
bana göre kız işi gibi altın ne bileyim çok parlak mor siyah falan asil duruyo sadeuzay siyahıda güzel ama derin mor baya iyi kesinlikle derin mor al
Mesaj otomatik birleştirildi:
kız işimi altın rengi yerine direk altın kaplama alsak karı mı oluyoz
bu saatten sonra indirim gelmediği sürece dert değil benim için aldım gitti bile kaç aydır konusunu açıyordum bi rahatlama geldiH.o benimkide gelcek
Genelde Apple her mart Haziran arasi genellikle Mart ayında olmak üzere zam yapıyor
evet dikkat çekiyor o renklerBence ikiside değil silver veya gold elitliğini belli ediyor.
Gold çingene rengi silver da yanları bildiğimiz metal yapıştırma rengingibi bizzat saatlerce incleedim alınabilecek renkler ya siyah ya mor bana göre ki mor mor gibi değil baya koyu zaten ayrıca dışardan bakınca beyaz rengi 13 gibi gozukuo mor 14 olduğunu belli edioBence ikiside değil silver veya gold elitliğini belli ediyor.
toplulukda öyle düşünüyor telefonlarda apple cihazların siyah yada mavi tarzında renklerin stoğu hızlı bitiyor derin mor hızlı bitiyor siyah falan takip ediyorum arada stoğu genelde beyaz altın sarısı kalıyorGold çingene rengi silver da yanları bildiğimiz metal yapıştırma rengingibi bizzat saatlerce incleedim alınabilecek renkler ya siyah ya mor bana göre ki mor mor gibi değil baya koyu zaten ayrıca dışardan bakınca beyaz rengi 13 gibi gozukuo mor 14 olduğunu belli edio
Lansman rengi ayrıca mor uzerinde güzel çalışılmıştoplulukda öyle düşünüyor telefonlarda apple cihazların siyah yada mavi tarzında renklerin stoğu hızlı bitiyor derin mor hızlı bitiyor siyah falan takip ediyorum arada stoğu genelde beyaz altın sarısı kalıyor
Siyah da çok siyah be abi ya itici bence 14 olduğunu gostermio hiç telefonunSiyah bence herkes mor alıyor.
Nasıl 14 olduğunu göstermiyor? O kameranın Büyüklüğüne bi bak.Lansman rengi ayrıca mor uzerinde güzel çalışılmış
Siyah da çok siyah be abi ya itici bence 14 olduğunu gostermio hiç telefonun
Hocam saatlerce inceledim baktım da pro Max büyük bir telefon benim hoşuma gitmedi zevk meselesi ki kılıf ile kullanılacağı için çok önemi yok rengin bence iPhone yeşil yapsa bile satıyor yaniNasıl 14 olduğunu göstermiyor? O kameranın Büyüklüğüne bi bak.