Golf 4 R32
80+ Silver
Mor öyle değil sanki.altın kız işi gibi duruyor
Mor öyle değil sanki.altın kız işi gibi duruyor
Sırf o değil kendisine de geliyorpil değişimine geliyormus yurtdısından alcam zaten np
mor geliyo insallah pisman olmamBen de mor aldım direk düşünme mor al gidip baktım siyah çok siyah gümüş renginin yanları metal yapıştırma gibi olmuş en güzel mor. Zaten en çok tutulan da mor
Kaynak enflasyon knka ne olacakkaynak var mı hocam
kardeşim kaynak dediğim hani apple açıklama yapar ürünlere zam yapılcak diye okey anlarım beni etkilemez zaten yurtdışından aldırdım bile yani bi kaynak falan yok mu zam geleceğine dair?Kaynak enflasyon knka ne olacak
H.o benimkide gelcekmor geliyo insallah pisman olmam
Genelde Apple her mart Haziran arasi genellikle Mart ayında olmak üzere zam yapıyorkardeşim kaynak dediğim hani apple açıklama yapar ürünlere zam yapılcak diye okey anlarım beni etkilemez zaten yurtdışından aldırdım bile yani bi kaynak falan yok mu zam geleceğine dair?
Şuan için yok parça fiyatlarına zam geleceği için cihazlar a da gelecektir bencekardeşim kaynak dediğim hani apple açıklama yapar ürünlere zam yapılcak diye okey anlarım beni etkilemez zaten yurtdışından aldırdım bile yani bi kaynak falan yok mu zam geleceğine dair?