Neler Yeni

iPhone 14 Pro Max Siyah mı Derin Mor mu?

java

80+ Bronze
Hocam saatlerce inceledim baktım da pro Max büyük bir telefon benim hoşuma gitmedi zevk meselesi ki kılıf ile kullanılacağı için çok önemi yok rengin bence iPhone yeşil yapsa bile satıyor yani
Yani Aslında haklısın bence Pro daha güzel küçük bir canavar.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,279
İsim
Bilal Tepe
Yani Aslında haklısın bence Pro daha güzel küçük bir canavar.
Evet hem daha ucuz ama pil ömrü cidden düşük pro Max sırf bataryası için alınır ki ben öyle yaptım bide ben büyük ekran seviyorum o oled ekranda film fln izlemek dehşet verici zevkli

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Reindi

80+ Silver
14 olduğu çok anlaşılmıyor bence mor renk alsan daha mantıklı
o telefonu gösteriş için alıyorsan hiç alma telefon gösteriş yapılacak bir şey değildir kullanmak içindir çıkın şu boş işlerden artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

o telefonu gösteriş için alıyorsan hiç alma telefon gösteriş yapılacak bir şey değildir kullanmak içindir çıkın şu boş işlerden artık
yani ben şunu da anlamıyorum durumum olmasına rağmen iphone 8 bozuldu onu yaptırıp kullanıyorum adam kredi çekip 14 pro max alıyor forumda olmasak bir şey derdim de boşver ama bazıları da cidden kullanmak için alıyor bazıları oOoO kAnKa 14 pRO mAxiM var demek için alıyor onlara acıyorum

yani ben şunu da anlamıyorum durumum olmasına rağmen iphone 8 bozuldu onu yaptırıp kullanıyorum adam kredi çekip 14 pro max alıyor forumda olmasak bir şey derdim de boşver ama bazıları da cidden kullanmak için alıyor bazıları oOoO kAnKa 14 pRO mAxiM var demek için alıyor onlara acıyorum
ben olsam siyah alıp geçerdim siyahın yakışmadığı renk mi varmış

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.

Bu devirde ihtiyacın varsa, kredi vs bakmadan alıp geçeceksin. Çünkü yarın fiyatın ne olacağını bilemezsin. Ben iphone 12 yi buyback ve krediyle 9 bine almıştım 2 yıl kadar önce. Şu anda 25 bin bandında. İpad alacaktım, dedim 10 çıksın yenisini alayım, normalde 9. Nesil alacaktım. Kasım indiriminde 6500 e kadar düştü, 10 ucuzlar diye bekledim, şu anda 9. Nesil 8500, 10.nesil ise 11.500. Karttan nakit avans çekip 11 alacağım ekim-kasım gibi.. Almışken en günceli alırım her zaman.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Evet hem daha ucuz ama pil ömrü cidden düşük pro Max sırf bataryası için alınır ki ben öyle yaptım bide ben büyük ekran seviyorum o oled ekranda film fln izlemek dehşet verici zevkli
pro max o yüzden tercih ettim zaten cok tft oynuyorum film izliyorum

kardeşim çok feci boş yapmışsın sen türkiye şartlarında bunu diyorsun ama bu cihaz bütün ülkelerde lüks değil ihtiyaç olarak gözüküyor ben bunu trden almıyorum zaten ki alsamda seni ilgilendirmez sen sadece rengine yorum yapıcaksın yada yapmıcaksın alınıp alınmadığını sormadım

Reindi

80+ Silver

kardeşim çok feci boş yapmışsın sen türkiye şartlarında bunu diyorsun ama bu cihaz bütün ülkelerde lüks değil ihtiyaç olarak gözüküyor ben bunu trden almıyorum zaten ki alsamda seni ilgilendirmez sen sadece rengine yorum yapıcaksın yada yapmıcaksın alınıp alınmadığını sormadım
sana bişey diyen mi var birader ne atarlanıyon? sen renk sormuşsun adam demiş ki 14 olup olmadığı belli olmuyor demiş sen bunu ihtiyaç olarak mı alıyorsun hava atmak için mi? hem alınıp alınmadığına yorum yaparım bu seni ilgilendirmez sen kimsin

bana emir veriyor aynen kardeşim avrupada oturuyorsun şırnakta havalar nasıl?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
sana bişey diyen mi var birader ne atarlanıyon? sen renk sormuşsun adam demiş ki 14 olup olmadığı belli olmuyor demiş sen bunu ihtiyaç olarak mı alıyorsun hava atmak için mi? hem alınıp alınmadığına yorum yaparım bu seni ilgilendirmez sen kimsin

bana emir veriyor aynen kardeşim avrupada oturuyorsun şırnakta havalar nasıl?
sana yorum yap diyen olmadı nasiyat vericeğine tavsiye ver kimse sana alınır mı alınmaz mı demedi isteyen hava için alır isteyen ihtiyaç için seni ilgilendirmez sonuçta sen kazanmıyon

Reindi

80+ Silver
sana yorum yap diyen olmadı nasiyat vericeğine tavsiye ver kimse sana alınır mı alınmaz mı demedi isteyen hava için alır isteyen ihtiyaç için seni ilgilendirmez sonuçta sen kazanmıyon
tavsiye istiyorsan git android al sarj sıkıntın olmaz en azından 1 sene sonra bataryan perte çıkmaz sizin telefonla attığınız havayı ben arabamla atmıyorum xD

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
tavsiye istiyorsan git android al sarj sıkıntın olmaz en azından 1 sene sonra bataryan perte çıkmaz sizin telefonla attığınız havayı ben arabamla atmıyorum xD
senden daha fazla tavsiye istemiyorum batıyorsun git başımdan sümük gibi yapıştın

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
verende yok zaten git sen 14 püro mexin ile hava at
''3.Sınıf Türkiye Vatandaşı'' sapık tacizci kaçak göçmenler senden daha değerli gözümde.

''3.Sınıf Türkiye Vatandaşı'' sapık tacizci kaçak göçmenler senden daha değerli gözümde.
1673109458486.png

1673109490219.png

Psikolojik sorunların var gibi zaten tüm iPhone konularında bi tavsiye verip vermemek arasında kalmış çelişkili bir Homo Erectus'sun.

Reindi

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Psikolojik sorunların var gibi zaten tüm iPhone konularında bi tavsiye verip vermemek arasında kalmış çelişkili bir Homo Erectus'sun.
sen benim yorumlarımı mı karıştırdın çen he onu dediğim arkadaş ihtiyaç için alıyordu sizin gibi hava atmak için değil

Top Bottom