Neler Yeni

İnceleme IPHONE 14 PRO - S20 FE KAMERA KARŞILAŞTIRMASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eray Ünal
Herkese selamlar! Bugün uzun bir süre kullanıp memnun kaldığım bir cihaz olan Samsung S20 FE'yi yeni telefonum olan iPhone 14 Pro ile kameraları açısından kıyaslayıp, sonuçlarını elimden geldiğince sizlere aktarmaya çalışacağım. Bütün resim ,videoları elimden geldiğince aynı şartlar çekmeye çalıştım ve sizlerle herhangi bir düzenleme yapmadan paylaşıyorum. Burada cevaplamaya çalıştığımız konu Amiral gemisi katili şeklinde adlandırılan ve fiyat açısından da nispeten uygun fiyatlı cihazların Premium segment cihazlar karşısındaki performansını değerlendirip sizlerle birlikte bunları görüntülemek ve 30 bin TL gibi ciddi bir fiyat farkını vermeye gerek olup olmadığı görmek. Kafasında soru işaretleri olan arkadaşlar için bu video umarım yardımcı olacaktır, hepinize iyi seyirler!

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
bence s20fe türkiyeye gelmiş geçmiş son 10 yılın en fiyat performans telefonuydu.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Bir eleştiride bulunmam gerekirse, çok robot gibi ve yavaş yavaş konuşmuşsun. Dikkat etmek isteyişini anlıyorum ama normal hayatta konuştuğun gibi akıcı ve "inceleyeceğiz" yerine "incelicez" gibi kullansan daha temiz daha samimi olacak inan bana. Çekimler, ışıklar falan çok iyi duruyor. Tebrik ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Eray Ünal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence s20fe türkiyeye gelmiş geçmiş son 10 yılın en fiyat performans telefonuydu.
Katılıyorum hocam f/p anlamında daha iyisi geldi mi zannetmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir eleştiride bulunmam gerekirse, çok robot gibi ve yavaş yavaş konuşmuşsun. Dikkat etmek isteyişini anlıyorum ama normal hayatta konuştuğun gibi akıcı ve "inceleyeceğiz" yerine "incelicez" gibi kullansan daha temiz daha samimi olacak inan bana. Çekimler, ışıklar falan çok iyi duruyor. Tebrik ederim.
Dostum eleştiriye açığım benim için yorumun değerli ve önemli, teşekkür ediyorum. Aslında daha akıcı şekilde konuştuğum ses kaydımda vardı hatta inceleyeceğiz yerine incelicez tarzındaydı fakat rahatsızlık hissedip düzelttim yoksa tam olarak o şekilde konuşuyorum :) Görsel olarak güzel şeyler paylaşmak için baya çabalıyorum teşekkür ederim, umarım eksiklerimi tamamlarım zaman içerisinde.

Top Bottom