Neler Yeni

iPhone 15 Beklentinizi Karşıladı mı ?

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
İp14 pro kullaniyorum duzgun degisiklik olsaydi gecicektim 15 proya lakin beni tatmin etmedi type c getirip 35w hizli sarj olmasi uzdu 14te 27w vardi zaten 2 saatte sarj olmasi cok buyuk dez avantaj 5x optik 10x dijital zoom var buradada rakiplerinden hala geride yanlis hatirlamiyorsam ekranda degismedi islemci tarafinda farklarini bilmiyorum tek guzel yani titanyum kasasi ip16 proyu bekliyoruz artik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pro tarafindada duzgun bi fark yok
pro tarafını geçtim hiçbir şekilde fark yok agam, 14 almış bir insan gidipte 15 almamalı eğer para babası falan değilse

donanimci98

80+ Bronze
Bi anlatsana 15 ile 13 nasıl aynı değil, kullanıcıyı etkileyecek neler var değişiklik olarak?
İkisi senin için aynıysa almana gerek yok zaten. Kamerası işlemcisi gelişiyor pil ömrü artıyor vs vs. Telefon hep bir üstüne konmuş haliyle geliyor. Tipi değişmiyor, böyle olunca telefon eskimiyor. Hem görünüş hem özellik olarka. Kamera falan bana da yaramıyor ondan 12 mini ile devam ediyorum. Amerikada zaten tarifeye ek giriş modelleri neredeyse bedava falan veriyorlar. Ondan çok takılmamak lazım. Dinamik ada da gelmiş baz modele. Tek eksiği 60 hz olması olmuş bence. Alırsam pro alırdım. TR de bu vergi zaten verilmez.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Mert

80+ Silver
Karşıladı. Zaten ne bekliyoruz ki, alt tarafı telefon, uzaya mı gidecekti?

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
C.S.
İp14 pro kullaniyorum duzgun degisiklik olsaydi gecicektim 15 proya lakin beni tatmin etmedi type c getirip 35w hizli sarj olmasi uzdu 14te 27w vardi zaten 2 saatte sarj olmasi cok buyuk dez avantaj 5x optik 10x dijital zoom var buradada rakiplerinden hala geride yanlis hatirlamiyorsam ekranda degismedi islemci tarafinda farklarini bilmiyorum tek guzel yani titanyum kasasi ip16 proyu bekliyoruz artik

Pro tarafindada duzgun bi fark yok
Düz 15, sanki mecburen çıkarılmış gibi. Artık ölü olan usb 2 hızı ( 480mbps) ile geliyor ve her zaman açık ekran yok. Bu da yetmezmiş gibi ekran 60hz. Kesinlike 120hz olup,aod ve usb 3 olmalıydı. Daha iyi kamera isteyen pro alırdı. Sen dünyanın en değerli şirketisin, bu mu koca yıl yaptığın geliştirme.
Bu fiyatlarda bu özelliklerin olması kabul edilemez. 48 bin bandında alınacak s23 ultra, 15’e kıyasla çok daha dolu bir cihaz. Hem de fiyat anlamında daha uygun.
Proların biraz daha eli yüzü düzgün. Kamera anlamında yüne iyi iş çıkartmış Apple. Titanyum kasa da güzel olmuş. İşlemci desen zaten sektör lideri.
Ya bütçeyi zorlayıp pro max alınacak, ya da pas geçilecek. 16 serisinin hepsi 120hz olur diye düşünüyorum.

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
Güzelmiş type c olmamış hemen almam lazım 12 taksit ile
B71BABFD-1959-426A-A82B-ED4861ED1877.jpeg

Ciddiyim bu arada 128 gb pro alına bilir iphone 14 pro max niyetine

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
boşver aga cidden alınmaz bu arada
hangi telefon alınır hocam bütçe 20k, bende yd alacaktım gömülmüş o kadar :D

android istemiyorum bu arada değişiklik olsun biraz hep android kullandım

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah

kankam android cihaz istemiyorsan temiz ikinci el ios bakabilirsin onun dışında sıfır olarak net olarak şunu al diyemem çünkü alacağın sıfır ios cihaz o fiyatı hak etmiyor olacak.

şahin doğan

80+ Platinum

YD düşünüyorsan 13 Pro.

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
iPhone 13 Pro'nun 120Hz olduğu bir piyasada iPhone 15 düz model 60Hz ile tanıtıldı. Bu geceden itibaren iPhone benim için en az 2 sene bitti, Android kanalında Yurtdışı Google Pixel ya da Sony bakacağım ya da Türkiye'den Samsung S23 alacağım.

Sony nerelerde bulunabiliyor?

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Walla bence gayet iyi hem kullanmayacak olsanda al zaten cebinde kara geçiyor sen al nerede durursa dursun hatta kullan kara geçersin tr de bu yorumun Xiaomi 11t ile yazıyorum bence gayet iyi ilk fırsatta almak istiyorum ama 15 pro Max

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom