Neler Yeni

İphone 15 e geçilir mi ?

LİAN_G

80+
Bütçe
125000
Merhaba öğrenciyim kendi paramı kendim sanaldan kazanıyorum. bütçe sıkıntım yok. şuan 14 pro max kullanıyorum 15 pro max çıkınca geçilir mi ? değer mi yani sizce ?
Ekran gövde oranı + batarya + periscope dışında bir farklılık yok. o yüzden geçsem mi bilemedim.
bütçe sıkıntım da yok öğrenciyim bir ev geçindirme derdim olmadığı için cebime fazla fazla yaptığım işten dolayı para kalıyor o yüzden bütçede bir problem yaşamam ama arada büyük farklılık yoksa da geçmek gereksiz diye düşünüyorum

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Hayır tabii ki. 1 yıl kullanmak için mi 14 PM aldın?

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop
Ne gerek Var Tamam hani gitse xaomininki gibi type c koysa 17dk da full şarj etse kesin alınırdı ama apple yine yaptı yapacağını ve en kötü enn yavaş şekilde koydu

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
125000 lira neden telefona veriyorsunuz? Ben söyleyeyim, Apple olduğu için. 125000 lira bir telefona vermek mantıklı mı sence?

Mert

80+ Silver
Daha telefon çıkmadı, hele bi çıksın.

LİAN_G

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
125000 lira neden telefona veriyorsunuz? Ben söyleyeyim, Apple olduğu için. 125000 lira bir telefona vermek mantıklı mı sence?
Benim için aşırı aşırı yüksek rakamlar değil hocam evet çok para fakat dediğim gibi benim için öyle aşırı derecede fazlabir rakam değil. öğrenciyim ve bu parayı sanalda kazanıyorum bir ev geçindirme gibi fatura gibi veyahut ne bileyim borcum olmadığı için giderim 0 gelirim 100 oluyor. 125 bin lira benim zaten telefon + yanına alacağım watch ultra bütçesiydi yazmayı unutmuşum bu da benim hatam kusura bakmayın. Tabii ki de gidip 1 TB lik modeli alıp 100 bin vermeyeceğim asla vermem :D

SerhatCC

80+ Bronze
dostum adam sana telefona 125k verilir mi diye sormuyor. geçilir mi geçilmez mi bunu soruyor. insanları yargılamadan önce seni ilgilendirip ilgilendirmediğini bir tart bence.
Merhaba öğrenciyim kendi paramı kendim sanaldan kazanıyorum. bütçe sıkıntım yok. şuan 14 pro max kullanıyorum 15 pro max çıkınca geçilir mi ? değer mi yani sizce ?
Ekran gövde oranı + batarya + periscope dışında bir farklılık yok. o yüzden geçsem mi bilemedim.
bütçe sıkıntım da yok öğrenciyim bir ev geçindirme derdim olmadığı için cebime fazla fazla yaptığım işten dolayı para kalıyor o yüzden bütçede bir problem yaşamam ama arada büyük farklılık yoksa da geçmek gereksiz diye düşünüyorum
ben şahsen 14 pro'yu satıp üzerine ekleyip 15 proya geçmeyi düşünüyordum ama sızan ayrıntılara göre çok büyük bir değişiklik yok muhtemelen 16 çıktığında büyük bir değişiklik olacak bu yüzden 1 sene daha 14 proya devam edeceğim

Egobusch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ahmet Yerli
Ben Apple ürünlerinde 3/4 yılda bir üst seriye geçiyorum, iki model arasında hiçbir zaman çok bariz farklar ve geliştirmeler olmuyor. Şu anda iPhone 11 kullanıyorum, 15 düz modeline geçme zamanım geliyor sanırım.

LostNoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Caner Karadağ
Bence gereksiz, elinde 13 12 falan olsa anlardım ama suanki en üst seri var zaten

LİAN_G

80+
dostum adam sana telefona 125k verilir mi diye sormuyor. geçilir mi geçilmez mi bunu soruyor. insanları yargılamadan önce seni ilgilendirip ilgilendirmediğini bir tart bence.

ben şahsen 14 pro'yu satıp üzerine ekleyip 15 proya geçmeyi düşünüyordum ama sızan ayrıntılara göre çok büyük bir değişiklik yok muhtemelen 16 çıktığında büyük bir değişiklik olacak bu yüzden 1 sene daha 14 proya devam edeceğim
hay ağzını öpeyim hocam ya

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Paran varsa neden olmasın. İleride evin ailen olduğunda her telefonu en az beş sene kullanmak zorunda kalacaksın. Hayatını yaşa. Sorununu Forum yönetimine ilettim, onay verdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,736
Üyeler
162,053
Son üye
u46X
Top Bottom