Neler Yeni

İphone 15 e geçilir mi ?

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Merhaba öğrenciyim kendi paramı kendim sanaldan kazanıyorum. bütçe sıkıntım yok. şuan 14 pro max kullanıyorum 15 pro max çıkınca geçilir mi ? değer mi yani sizce ?
Ekran gövde oranı + batarya + periscope dışında bir farklılık yok. o yüzden geçsem mi bilemedim.
bütçe sıkıntım da yok öğrenciyim bir ev geçindirme derdim olmadığı için cebime fazla fazla yaptığım işten dolayı para kalıyor o yüzden bütçede bir problem yaşamam ama arada büyük farklılık yoksa da geçmek gereksiz diye düşünüyorum
Hacı bu bolluk bereketin kaynagi nedir merak ettim bizi bilgilendirir misin? eğer bir sakıncası yoksa

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Benim için aşırı aşırı yüksek rakamlar değil hocam evet çok para fakat dediğim gibi benim için öyle aşırı derecede fazlabir rakam değil. öğrenciyim ve bu parayı sanalda kazanıyorum bir ev geçindirme gibi fatura gibi veyahut ne bileyim borcum olmadığı için giderim 0 gelirim 100 oluyor. 125 bin lira benim zaten telefon + yanına alacağım watch ultra bütçesiydi yazmayı unutmuşum bu da benim hatam kusura bakmayın. Tabii ki de gidip 1 TB lik modeli alıp 100 bin vermeyeceğim asla vermem :D
Sorması ayıptır ne iş yapıyorsun öğrenci adama 100 bin tl az gelmesi tuhafıma geldi

LİAN_G

80+
Hacı bu bolluk bereketin kaynagi nedir merak ettim bizi bilgilendirir misin? eğer bir sakıncası yoksa
Yazılım okuyorum. Aynı zamanda yazılım alanında çalışıyorum bu işe ilk girerken üniversitemi aileme yük olmadan kendi paramı kazanarak bitirmekti fakat işler bayağı büyünce bambaşka seviyeye geldi bu kadar söylesem yeterli olur umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorması ayıptır ne iş yapıyorsun öğrenci adama 100 bin TL az gelmesi tuhafıma geldi
az geliyor değil hocam yanlış anlaşılmasın sadece öyle çok uçuk bir fiyat olarak gelmiyor öyle söyleyeyim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Benim için aşırı aşırı yüksek rakamlar değil hocam evet çok para fakat dediğim gibi benim için öyle aşırı derecede fazlabir rakam değil. öğrenciyim ve bu parayı sanalda kazanıyorum bir ev geçindirme gibi fatura gibi veyahut ne bileyim borcum olmadığı için giderim 0 gelirim 100 oluyor. 125 bin lira benim zaten telefon + yanına alacağım watch ultra bütçesiydi yazmayı unutmuşum bu da benim hatam kusura bakmayın. Tabii ki de gidip 1 TB lik modeli alıp 100 bin vermeyeceğim asla vermem :D
Kral o kadar paran varsa bize cs seçkin hediye edebilirsin mesela 😂 (!)

Son düzenleme:

LİAN_G

80+
Dandik bi üniye gidip iyi halletmişsin, ne yazıyorsun
Dandik bir üni olduğunu nereden biliyorsun ALLAH falan mısın ? Ayrıca neden bu kadar tilt oldun emekli fabrika işçisi babanın sigortasını geç falan mı yatırdılar ? Ah pardon. Kopan kolu yere düşmüş sanırım dur kaldırayım

donanimci98

80+ Bronze
Dandik bir üni olduğunu nereden biliyorsun ALLAH falan mısın ? Ayrıca neden bu kadar tilt oldun emekli fabrika işçisi babanın sigortasını geç falan mı yatırdılar ? Ah pardon. Kopan kolu yere düşmüş sanırım dur kaldırayım
Denizlide okumuyor musun? Orta altı kalitede bir yer. Sordum ne yazıyorsun diye ne var? Atarlı cevaba gerek yok. Alamadın mı indimli şampuanını :D

1694414573312.png

donanimci98

80+ Bronze
Hayır denizlide okumuyorum :D Ve evet alamadım indirimli şampuanımı :D
Kapadokya Üniversitesiymiş. Nevşehir de büyük ihtimalle 2 yıllık ve paralı :) Bayağı iyi bir okuldur kesin. Bursluyum falan dersin de 2 yıllık ve Nevşehir'de Üniversite. Ha Orta altı demiştim ya kusura bakma alt seviye bir yer. Tam burslusu bile 800 binlerde almış, iyi mi şimdi burası? Sırf burada param var yazdın diye paran olmuyor. Ucuz şampuan ve 1600 lira bütçeyle çanta aramışsın. Burada param var yazınca cebine para girmiyor. Çoluk çocuk inanabilir. Burada millete saldırmanın da anlamı yok diğer konularda da aynısını yazmışsın. Ha nevşehir ha kapadokya alt sınıf üniler. Kapasiten oymuş.

Hayır denizlide okumuyorum :D Ve evet alamadım indirimli şampuanımı :D
Mahkemede görüşmek üzere. @Abdullah Hacıgül gereğinin yapılmasını istiyorum. Mahkemeye de vereceğim.

LİAN_G

80+
Kapadokya Üniversitesiymiş. Nevşehir de büyük ihtimalle 2 yıllık ve paralı :) Bayağı iyi bir okuldur kesin. Bursluyum falan dersin de 2 yıllık ve Nevşehir'de Üniversite. Ha Orta altı demiştim ya kusura bakma alt seviye bir yer. Tam burslusu bile 800 binlerde almış, iyi mi şimdi burası?
Sırf param var ve bu kadar parayı hiç hayatında görmediğin içi neden bu kadar tilt oldun ? tam bir sinir hastası ve ağzından salya akıtan bir köpekten hiç farkın yok :D ve 4 yıllık 2 yıllık değil. nevşehir üniversitesi ve kapadokya üniversitesini aynı şey sanan bir rezil ile karşı karşıyayız :D gitmiş en az 30 tane yorumumu incelemiş google da aratmış araştırmış birilerini çok fena kudurtmuşum her neyse annenin fiyatı ne kadar ? temizinden bir girmek istiyorum o türbanlı anneciğine :D parası neyse verebilirim baban içinde protez kol ayak falan da alabilirim eğer kabul edersen :D

Kapadokya Üniversitesiymiş. Nevşehir de büyük ihtimalle 2 yıllık ve paralı :) Bayağı iyi bir okuldur kesin. Bursluyum falan dersin de 2 yıllık ve Nevşehir'de Üniversite. Ha Orta altı demiştim ya kusura bakma alt seviye bir yer. Tam burslusu bile 800 binlerde almış, iyi mi şimdi burası?
1300 tane de yorumu var sanırsam birileri bilgisayar başından kalkamyan sosyalleşmeye kapalı uzak sevilmeyen terk edilmiş kimliği ile forumlarda kendini avutuyor ama sevilmemeye devam edemeyecek bir orsb evladısın üzgünüm brom :D

By_raskolnikow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Mehmet Ali
İlgilendiği Kategoriler
Pc
Instagram
By_raskolnikow
Twitter
By_raskolnikow
Discord
By_raskolnikow
Yazılım okuyorum. Aynı zamanda yazılım alanında çalışıyorum bu işe ilk girerken üniversitemi aileme yük olmadan kendi paramı kazanarak bitirmekti fakat işler bayağı büyünce bambaşka seviyeye geldi bu kadar söylesem yeterli olur umarım

az geliyor değil hocam yanlış anlaşılmasın sadece öyle çok uçuk bir fiyat olarak gelmiyor öyle söyleyeyim
Allah bereket versin hacı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,454
Üyeler
167,846
Son üye
emrecngzzz
Top Bottom