Neler Yeni

iPhone 15 ön kamera karartma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemal
Arkadaşlar iPhone 15 le selfie çekerken ön kamera çektikten sonra kendi kendine karartıyor kalite baya düşüyor. internetten araştırdığım kadarıyla telefonda böyle kronik bir sorun var bu nasıl çözülür yardımcı olabilir misiniz.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,566
İsim
uwu
Arkadaşlar iPhone 15 le selfie çekerken ön kamera çektikten sonra kendi kendine karartıyor kalite baya düşüyor. internetten araştırdığım kadarıyla telefonda böyle kronik bir sorun var bu nasıl çözülür yardımcı olabilir misiniz.
adı üstüne kronik bildiğim kadarıyla bir çözümü yok

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güncelleme bekleyeceksin

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

şahin doğan

80+ Platinum
Çözümü buldum. Deklanşörü sola çekip seri fotoğraf çekince karartma olmuyor.

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
Çözümü buldum. Deklanşörü sola çekip seri fotoğraf çekince karartma olmuyor.
Gerçekten inanılmaz. 15 pro max kullanmaktayım, selfie kamerası ile fotoğraf çekerken ki görüntü ile galeriye düşen görüntü arasında inanılmaz fark vardı. Ne yaptıysam olmadı. Hdr kapattım sahneleri denmedim vsvs. En son senin yazını gördüm dediğin gibi deklanşörü sola çekip seri çekince aynı fotoğraf çektiğinde ki görüntü düşüyor galeriye. Şaka gibi ya. 100k para ver uğraştığın şeylere bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
bora barlas
Gerçekten inanılmaz. 15 pro max kullanmaktayım, selfie kamerası ile fotoğraf çekerken ki görüntü ile galeriye düşen görüntü arasında inanılmaz fark vardı. Ne yaptıysam olmadı. Hdr kapattım sahneleri denmedim vsvs. En son senin yazını gördüm dediğin gibi deklanşörü sola çekip seri çekince aynı fotoğraf çektiğinde ki görüntü düşüyor galeriye. Şaka gibi ya. 100k para ver uğraştığın şeylere bak
hocam düzeldi mi artık normal cekerken kalite normal mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,778
Üyeler
165,232
Son üye
Technocalyps
Top Bottom