şahin doğan
80+ Platinum
Seri çekim modunda çekersen sorun olmuyor.
Cok iyi olurİcloud al ben 12 TL'ye aldım 50 gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var ben 13 kullanıyorum Ekran kaydı alıp atayım özelden.
Pro Raw 48 çekeceğine Heif Max 48 çek.Ben %20 gibi takıyorum (Genelde) zaten ondan sıkıntı olmaz ayarlardan yapıyorsun kamera ayarlarını. Alttaki gibi yap Pro Raw ayarınıda 48Mp şekilde aç hayvansı bir fark oluyor asıl görüntüde
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Heif Max ta olabilir hocam bunlar kapalı çekmesin asıl demek istediğim oPro Raw 48 çekeceğine Heif Max 48 çek.
Hocam bu &80 sınırı açık ama şarja devam ediyor nedenİcloud al ben 12 TL'ye aldım 50 gb
Var ben 13 kullanıyorum Ekran kaydı alıp atayım özelden.
Onu bulamadım yüksek verimlilik modunda amaPro Raw 48 çekeceğine Heif Max 48 çek.
O %80 sınırı değil %80 den sonra daha yavaş şarj etmeye başlar telefonu iyileştirilmiş pil şarjının mantığı odur.Hocam bu &80 sınırı açık ama şarja devam ediyor neden
He %80 sınır ayarına alsam ne olurO %80 sınırı değil %80 den sonra daha yavaş şarj etmeye başlar telefonu iyileştirilmiş pil şarjının mantığı odur.
Heif Max ta olabilir hocam bunlar kapalı çekmesin asıl demek istediğim o
Pil için daha iyi olur bende açık oHe %80 sınır ayarına alsam ne olur
Buldum o ayarı şimdi heifi açtım farkediyor gerçekten ah bide ön kamera karartmasa şusn telefon yüke binmediği halde hissedilebilir sıcak çabuk soğuyor ama çabukta ısınıyor ama çok güçlü işlemci normal zengin kontrast alınca karatma azaldı sankiPil için daha iyi olur bend