8ay kullanabiliorsunuz diye biliorumYurtdışı 33K bandında 15 Pro 128 yada 256 modeli alırım. 1k ya temiz iPhone SE 1.nesil tr cihazı alırım. iCloud ile eşler kullanırım. Mis mis. Şu cihazlara bu paralar gerçekten yazık.
Nasıl kankaYurtdışı 33K bandında 15 Pro 128 yada 256 modeli alırım. 1k ya temiz iPhone SE 1.nesil tr cihazı alırım. iCloud ile eşler kullanırım. Mis mis. Şu cihazlara bu paralar gerçekten yazık.
Yazık olan şey bunu alıp bide sanki gerçekten değeri 90K gibi artistlik yapanlar yok mu varya çıldırmalık. 2 katı devlete vergi vermişsin telefonun değeri pahalı değil neyi havası bu. İnsanın bu kadar vergi veresi valla gelmiyor. Alıcak param var fakat vergi veresim yok bu kadar o yüzden almam daha iyi.Yurtdışı 33K bandında 15 Pro 128 yada 256 modeli alırım. 1k ya temiz iPhone SE 1.nesil tr cihazı alırım. iCloud ile eşler kullanırım. Mis mis. Şu cihazlara bu paralar gerçekten yazık.
Keşke ama baştakine güvenemiyorum normalde ben yd ip14 pro alıp seneye yanına da 7 plus yapar kullanırım diye düşünüyordum şuan ip11 var… (s23u niye bakmadın diyen olur ben telefon arıyorum tuğla değil)Yurtdışı 33K bandında 15 Pro 128 yada 256 modeli alırım. 1k ya temiz iPhone SE 1.nesil tr cihazı alırım. iCloud ile eşler kullanırım. Mis mis. Şu cihazlara bu paralar gerçekten yazık.
s23ün ne suçu vardı şimdiKeşke ama baştakine güvenemiyorum normalde ben yd ip14 pro alıp seneye yanına da 7 plus yapar kullanırım diye düşünüyordum şuan ip11 var… (s23u niye bakmadın diyen olur ben telefon arıyorum tuğla değil)