Hocam boşverin arkadaşın akıldan zoru var belliki muteleyin geçinO abaza babandır android daha iyi diye de bir şey demedik
Hocam boşverin arkadaşın akıldan zoru var belliki muteleyin geçinO abaza babandır android daha iyi diye de bir şey demedik
Kardeşim çok boş yapmışsın ama sana meseleyi artılarıyla eksileri ile biraz anlatayım, belki bir insanı daha saçma ***** fanboyluktan kurtarırız.Gelir şimdi parası yetmediği için android mahkumu 50 kilo fanboylar
MORUQ Bİ TELEFONA BUNCA PARA VERİLİR Mİ MORUQ
MORUQ S24 ULTRA AL MORUQ DAA İİ MORUQ AY ÇEQİON ÇOQ İİİ
KANZİ ANDROİD OZGURLUK YHAA APK KURUON HAWLİ PARA VERMİON
- o sırada globalzoce tarafından s24 ultranın 72 adet yazılımsal 2 adet donanımsal sorunu olan (1 ay kullandım yere atıp kırıp 15 pro max aldım tekrar)
2. eli çöp
interneti kapalıyken yapay zekası çalışmaz
interneti kapalıyken fotoğraf işlemesi %30
interneti kapalıyken arabellekleme yapamaz
+ en çok ısınan 2. android telefon
geri dönüştürülmüş kalemi sayesinde tezek gibi kokan kasası ve kalemi (silsende yıkasanda geçmez)
TİTANYUM KAPLAMA !!! BAKIN TİTANYUM DEĞİL (KAPLAMA) ÇOK İİMİŞ MORUQ!!!!
bu 3 IQ ban yemiyecekmi şimdi tavırlara bakandroid kitlesi de et yiyemediğinden iq'su 10'nun altında qanzi dımı
Mesaj otomatik birleştirildi:
üslupluk olay yok be olm fabrikadaki pederin parası çıkışmamıştır xd
mute attım konuya cry serbestttt kaçanzi ben
AMA-
AMA Bana Mesajlar19,784 adet olan margot robbie 4b4zsı bir arakdaş android daaa iii dediii
!!!!!......
Ne içtinde bu hallere düştün sen her yere ayrı sallıyoncepler boş!!!! android çok ii dimi kanziler apk falan kuruyon toprak hocam trendyol para hilesi gelir mi hocam MOCAM MELİR Mİ HOCAM...????!!
(!)
Skskskjskjdks çok güvenli hocam iPhone uygulamalar hep Apple onaylı. Hiç iCloud'dan milletin fotosu sızmıyor , uygulamalardan data sızıntısı olmuyor skjdksksjskdjscepler boş!!!! android çok ii dimi kanziler apk falan kuruyon toprak hocam trendyol para hilesi gelir mi hocam MOCAM MELİR Mİ HOCAM...????!!
(!)
Ulan ezik çocuk ,gidip iPhone 11inle burada durumu olmayanları zorbalama. Seni paramla satın alırım.cepler boş!!!! android çok ii dimi kanziler apk falan kuruyon toprak hocam trendyol para hilesi gelir mi hocam MOCAM MELİR Mİ HOCAM...????!!
(!)