Sony Lyt 900 sensör şu an piyasada 3 telefonda mevcut25 bin tl lik telefon kamera çok düşük seviye 35 -40 bin tllik telefon asla değil
telefonda Sony LYT-900 yoksa 40 bin tl lik telefon asla olmaz
Alıntıyı görüntüle
Ekstra olarak forumda ki herkese soruyorum bana bir tane Snapdragon 8s Gen 3(muadili Snapdragon 8 Gen 2 ile 3 arasında) işlemcili 40K altında telefon gösterir misiniz?
İşlemci tarafında haklısın hocam.
Neyine hayran kaldın?Türkiye'deki vergilendirmelerden dolayı şöyle bir örnek vereyim,
ingiltere fiyatı samsung s24 800 pound, Türkiye fiyatı: 35-36 bin.
honor : İngiltere fiyatı: 600 pound Türkiye fiyatı: 40 bin tl.
Fiyat kıyaslarken, her telefona 30 bin tl pasaport kaydını biçmek de yeni moda oldu herhalde
3310 10 tl + 30bin tl pasaport 30010 tl zekaya hayran kaldım.
Hocam DxOMark çok da güvenilir sayılan bir site değil. İnternette çokça tartışma konuları bulabilirsiniz. Asyalı telefon firmalarına puanlamalarda özel muamele uyguladıklarına dair iddialar var.Dxomark' ta Camera incelemesinden 137 puan almış. Fiyatına göre iyi gibi geldi kafam karıstı.
X100 pro da Sony IMX 989 vardırSony Lyt 900 sensör şu an piyasada 3 telefonda mevcut
1) Xiaomi 14 Ultra (Türkiye satış fiyatı 70K)
2) oPPo Find X7 Ultra (Türkiye satışı yok kaçak 30K pasaport kaydı 32K toplamda 62K)
3) ViVo X100 Pro (Türkiye satışı yok kaçak 35K pasaport kaydı 32K toplamda 67K)
Şimdi bu cihazları görüp Honor 200 Pro ya nasıl pahalı diyebilirsiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra olarak forumda ki herkese soruyorum bana bir tane Snapdragon 8s Gen 3(muadili Snapdragon 8 Gen 2 ile 3 arasında) işlemcili 40K altında telefon gösterir misiniz?
S24 alin daha iyi arkadaslarHONOR 200 Pro 512 GB 12 GB Ram (Honor Türkiye Garantili)
Android severlere gayet iyi bir model
Evet üstadım X100 Ultra yazacağıma X100 Pro yazmışım.X100 pro da Sony IMX 989 vardır
X100 ultra da Sony Lyt900 vardır.
Şahsi kanatimdir;S24 alin daha iyi arkadaslar
Server kayıt yapamıyorlar şuanEvet üstadım X100 Ultra yazacağıma X100 Pro yazmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şahsi kanatimdir;
Yurt dışı Samsung Galaxy S24 Plus alıp (bunda ki işlemci Snapdragon 8 Gen 3) Server Kaydı yaptırmak en mantıklı telefon olur.
Üstadım cihazlar çift hat 8 aylık kullanım süresi var hatta yeni yıla geçileceği için 13 ay kullanım süresi bu zaman zarfında illa ki Server açılır.Server kayıt yapamıyorlar şuan