Iphone 15 Pro Max Stuck Pixel

KANDOOO

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba 2.el iphone 15 pro max aldım. Oe ekranın değişmediğini söyledi dolandırdı beni. Almadan önce 1 saate yakın inceledim fakat bir şey izleme indirme fırsatım çok olmamıştı. Ekran siyah harici ışıklarda gayet düzgün çalışıyor. Fakat geceleri grileşiyor, inanılmaz kötü kullanılmaz bir hal alıyor. Kötü androidler de kullandım fakat hayatımda bu kadar iğrenç bi görüntü kalitesi görmedim yani. Ekran açık ışıklarda bu kadar iyiyken niye gri siyah tonlarda sıkıntı yaşıyor? Bazı efektleri yapamıyor pixel pixel görüntü çıkıyor. Biraz baktım stuck pixel demişler de bende o da yok . Sorun nedir acaba çözebilir miyim yoksa değişmesi mi gerekiyor direkt?

Ekler

• 2b4d67ad-6cad-48c3-bae5-d1b19e79f4b8.webp
    2b4d67ad-6cad-48c3-bae5-d1b19e79f4b8.webp
    129.8 KB · Hit: 25
  • d79ec718-6a4a-48bd-866e-a7a7c2cdf196.webp
    d79ec718-6a4a-48bd-866e-a7a7c2cdf196.webp
    116 KB · Hit: 24
  • IMG_2049.webp
    IMG_2049.webp
    1.2 MB · Hit: 23
Merhaba 2.el iphone 15 pro max aldım. Oe ekranın değişmediğini söyledi dolandırdı beni. Almadan önce 1 saate yakın inceledim fakat bir şey izleme indirme fırsatım çok olmamıştı. Ekran siyah harici ışıklarda gayet düzgün çalışıyor. Fakat geceleri grileşiyor, inanılmaz kötü kullanılmaz bir hal alıyor. Kötü androidler de kullandım fakat hayatımda bu kadar iğrenç bi görüntü kalitesi görmedim yani. Ekran açık ışıklarda bu kadar iyiyken niye gri siyah tonlarda sıkıntı yaşıyor? Bazı efektleri yapamıyor pixel pixel görüntü çıkıyor. Biraz baktım stuck pixel demişler de bende o da yok . Sorun nedir acaba çözebilir miyim yoksa değişmesi mi gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba 2.el iphone 15 pro max aldım. Oe ekranın değişmediğini söyledi dolandırdı beni. Almadan önce 1 saate yakın inceledim fakat bir şey izleme indirme fırsatım çok olmamıştı. Ekran siyah harici ışıklarda gayet düzgün çalışıyor. Fakat geceleri grileşiyor, inanılmaz kötü kullanılmaz bir hal alıyor. Kötü androidler de kullandım fakat hayatımda bu kadar iğrenç bi görüntü kalitesi görmedim yani. Ekran açık ışıklarda bu kadar iyiyken niye gri siyah tonlarda sıkıntı yaşıyor? Bazı efektleri yapamıyor pixel pixel görüntü çıkıyor. Biraz baktım stuck pixel demişler de bende o da yok . Sorun nedir acaba çözebilir miyim yoksa değişmesi mi gerekiyor direkt?
yüksek ihtimal ile ekran değişimi gerekir

Geri