Sence değer mi 15 k fark var yoksa bekliyim mi15 pro ile 16 pro arassında hiçbir fark yok.
Ben direk iphone önermek istemem ama önceden iphone kullandığınız için değiştirmek istemezsin.
Hangisinin fiyatı makulse onu al
Aralıkta zam bekleniyor fiyatlar artabilirSence değer mi 15 k fark var yoksa bekliyim mi
15 pro da varAralıkta zam bekleniyor fiyatlar artabilir
Apple yapay zeka desteği için 16pro alabilirsin
15 i atla satarkende iş yapar , işlemci de daha iyi ve 15 serisi meşhur dayanıksız seridir 16 serisinden devam sırf o yüzden 14pm de takılı kaldım yükselteyim dedim 15pm dayanıksızdı, 16pm da fazla fark eden bir şey yoktu. 17pm de birden atlamadım, renkleri değişiyo diyorlar. 18pm düzgün ise geçerim.15 pro da var
ai 15pro da yok mu1 ay önce ben de 11 i değişip 16 pro aldım 15 pro ile arasında çok fark bulunmuyordu AI dan dolayı tercih etmiştim
15 pro da da var aı1 ay önce ben de 11 i değişip 16 pro aldım 15 pro ile arasında çok fark bulunmuyordu AI dan dolayı tercih etmiştim
Benimde kafam karıştı yok diyorlar ama var yazıyorai 15pro da yok mu![]()
apple var diyorsa niye baskalarini dinliyorsunuz15 pro da da var aı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimde kafam karıştı yok diyorlar ama var yazıyor
Aynı kasa titanyum nasıl dayanıksız15 i atla satarkende iş yapar , işlemci de daha iyi ve 15 serisi meşhur dayanıksız seridir 16 serisinden devam sırf o yüzden 14pm de takılı kaldım yükselteyim dedim 15pm dayanıksızdı, 16pm da fazla fark eden bir şey yoktu. 17pm de birden atlamadım, renkleri değişiyo diyorlar. 18pm düzgün ise geçerim.
Var oldugunu biliyorum da bunlar niye yok dediapple var diyorsa niye baskalarini dinliyorsunuz![]()
Birinde 3x zoom var diğerinde 5x temel fark buBütçeyi zorlayıp 16 pro mu alayım uzun süre kullanmak için elimde 11 var 2 senedir kullanıyorum