Neler Yeni

iPhone 15 Pro - ön sipariş geç gönderim

BayBlatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bayram Yaprak
Merhaba herkese,

Ben 22/09/2023 tarihi saat 00:11 gibi iPhone 15 Pro siparişi verdim. Ben sanıyordum ki en fazla 1 hafta sürer teslimatı fakat öyle olmadı. Tahmini gönderim 27 Ekim - 3 Kasım'ı görünce şok oldum. Ön sipariş vermenin amacını anlamamış bulunmaktayım. Mağazalardan 29 Eylül'de satın alınabiliyor diye okudum.

Bu konu hakkında fikri olanlar yardımcı olabilir mi?
Bu tarih geç bir tarih mi yoksa normal mi?
Sizlerden alan olduysa hangi tarih gözüküyor?
Daha erken gelmesi için ne yapabilirim?

Saygılarımla
WhatsApp Image 2023-09-22 at 08.36.50.jpeg

Emir818.

80+ Bronze
Merhaba herkese,

Ben 22/09/2023 tarihi saat 00:11 gibi iPhone 15 Pro siparişi verdim. Ben sanıyordum ki en fazla 1 hafta sürer teslimatı fakat öyle olmadı. Tahmini gönderim 27 Ekim - 3 Kasım'ı görünce şok oldum. Ön sipariş vermenin amacını anlamamış bulunmaktayım. Mağazalardan 29 Eylül'de satın alınabiliyor diye okudum.

Saygılarımla
Alıntıyı görüntüle
Hocam tedarik sorunu olabilir ve erken de gelebilir

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Merhaba herkese,

Saygılarımla
Alıntıyı görüntüle
Bu süreden erken geliyor bende 14 pro Max almıştım 1 ay sonra gösteriyordu 13 gün sonra gelmişti

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Tarih güncellenebilir, değişkenlik gösterebilir. Eğer dağıtım Türkiye üzerinden olacaksa zaten yakın tarihe dönecektir fakat yurtdışından gelecekse normal bir tarih. Ama dediğiniz gibi o zaman ön siparişin amacı ne oluyor? Belki stok bitimine yakalanılmaması için yapılmış bir yoldur.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Erken gelme ihtimali de var.

BayBlatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bayram Yaprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asıl kafa karışıklığı bende Gürgençler yarattı. Şu şekilde:
WhatsApp Image 2023-09-22 at 08.50.26.jpeg

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem

BayBlatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Bayram Yaprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet açık yazmış kafanı karıştıran ne?
Dostum mağazadan ön sipariş verince 29'unda teslim alabiliyorken, internetten sipariş ettiğim bir telefon neden 30 gün ekliyor üstüne? Gürgençler'den online sipariş etsen bile 29'unda kargolanıyor. Hadi 1 hafta sürsün kargo süresi. Apple'dan daha hızlı yapıyorlar işlerini demek oluyor. Apple bu kadar uzak tarih verirken Gürgençler'in bu işi daha kısa sürede çözmesine bulabildiğim tek açıklama talep yoğunluğu oldu. Bilmiyorum anlatabildim mi...

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Caner Sürdem
Dostum mağazadan ön sipariş verince 29'unda teslim alabiliyorken, internetten sipariş ettiğim bir telefon neden 30 gün ekliyor üstüne? Gürgençler'den online sipariş etsen bile 29'unda kargolanıyor. Hadi 1 hafta sürsün kargo süresi. Apple'dan daha hızlı yapıyorlar işlerini demek oluyor. Apple bu kadar uzak tarih verirken Gürgençler'in bu işi daha kısa sürede çözmesine bulabildiğim tek açıklama talep yoğunluğu oldu. Bilmiyorum anlatabildim mi...
Apple her zaman olabilecek en geç tarihi veriyor ve genelde bu tarihten önce elinde oluyor. Aslında cevabı kendin bulmuşsun. Talep yoğunluğu olma ihtimali ve ön siparişleri yurtdışından karşılama ihtimaline karşı alınmış önlem olarak yazılan bir tarih o.

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Geçen senede aynısı oldu ilk bize gelecek kargo öyle söyleyim sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
ragnar oğlu tarkan
geldimi telefon @BayBlatt
Merhaba herkese,

Saygılarımla
Alıntıyı görüntüle

Top Bottom