Neler Yeni

İPHONE 15 VS S23 ULTRA

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ckcnbzz
Bütçe
50000
hepinize iyi forumlar sizce hangisi alınmalı özellik olarak samsung daha iyi biliyorum ama bazı sorunları var diyorlar ve android kullanıcısı olarak pek memnun değilim fakat düz iphone de almak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
bana sorsan iphone 15 alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ckcnbzz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
ya ben de öyle düşünüyorum ama kameraya bataryaya ve ekrana bakınca fikrim değişiyor kafam karışık
batarya konusunda haklı olabilirsin mesela pil sağlığı düştüğü zaman benim umrumda olmuyor.Birde tam emin değilim ama s23 ultralarda ses sorunu ve sensör sorunları olduğu soyleniyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ckcnbzz
batarya konusunda haklı olabilirsin mesela pil sağlığı düştüğü zaman benim umrumda olmuyor.Birde tam emin değilim ama s23 ultralarda ses sorunu ve sensör sorunları olduğu soyleniyor?
yani ben hiç duymadım aslında 14 pro alabilsem çok güzel olursu

PoeNk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Toprak
hepinize iyi forumlar sizce hangisi alınmalı özellik olarak samsung daha iyi biliyorum ama bazı sorunları var diyorlar ve android kullanıcısı olarak pek memnun değilim fakat düz iphone de almak istemiyorum. sizce ne yapmalıyım?
Düz iPhone almak mantıksız . Heleki o kadar para verip 60 Hz ekran almak. Ne kadar arayüz akıcı olsada farkediyor insan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ckcnbzz
Düz iPhone almak mantıksız . Heleki o kadar para verip 60 Hz ekran almak. Ne kadar arayüz akıcı olsada farkediyor insan.
bence de 60 hz almak saçma ama samsung takılma ve donmalar olabiliyormuş bir de telefon köşeli hala anlamış değilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ckcnbzz
Hem 50 bin verecem hem 60 hz telefon Alacam saçma gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S23 ultra al öyle bir şey yok.
benim de kafama yattı bence de s23 almalıyım teşekkür ederim herkese iyi geceler

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Samsung tercih ederdim, kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün(piyasaya göre) üstelik herşeyin daha fazlasını alacaksınız. Ram,hafıza, ekran hızı gibi her şeyde fark atıyor. Yalnız siz nasıl bir cihaz istediğinize kadar verin boyutları çok farklı iki cihaz bu en basitinden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ckcnbzz
Samsung tercih ederdim, kesinlikle fiyatını hak eden bir ürün(piyasaya göre) üstelik herşeyin daha fazlasını alacaksınız. Ram,hafıza, ekran hızı gibi her şeyde fark atıyor. Yalnız siz nasıl bir cihaz istediğinize kadar verin boyutları çok farklı iki cihaz bu en basitinden.
büyük telefon seviyorum zaten görüntüsü de güzel fakat oyun oynarken köşeleri bence rahatsız eder ve cepteyken batar gibi hissediyorum deneyimi olan varsa lütfen yazsın

Golf 4 R32

80+ Silver

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ckcnbzz
bunun kamerası s23e göre kötü ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunun kamerası s23e göre kötü ya
bi de kalem yok .d

Top Bottom