Neler Yeni

Iphone 15den 14 proya geçmek mantıklımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
efe arda girgin
geçen ay kendime iphone 15 almıştım herhangi bir problemi yok ablamda 14 pro %88 pil sağlığında bir problemi yok onunda değişmek istiyor sizce mantıklımı

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Furkan Demirtaş
Model düşürmeyi hiç önermem ama kamera çok kullanılacaksa 14 Pro'ya geçilebilir. Aralarında 8-9K var, imkan varsa ya da zorlanabiliyorsa kesinlikle 15 Pro alınmalı.

Edit: Biraz üstünkörü okumuşum, ablana iyilik yapmak istersen geçebilirsin ama ben önermem.
Kanka sen olayı hiç okumadan yorum yapmışsın kendince :D adam ablasıyla değişecekmiş telefonları.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,674
İsim
misfit
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
efe arda girgin
Önceki yazıyı düzenledim. Pil konusunda çok çok bir fark olmaz ama hız olarak 15 öneririm.
anladım düşüneceğim ablama iki telefonda fazlasıyla yeter eminim ben e ticaret ile uğraştığım için değişebiliriz demişti teşekkür ederim tavsiyen için

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,674
İsim
misfit
anladım düşüneceğim ablama iki telefonda fazlasıyla yeter eminim ben e ticaret ile uğraştığım için değişebiliriz demişti teşekkür ederim tavsiyen için
Rica ederim. Ablan büyük ihtimalle kamerayı daha fazla kullanıyordur, 14 Pro onun için daha iyi olur. İki cihaz arasında sadece ekran farkı var.

Top Bottom