Neler Yeni

IPhone 16 Pro için Bu Şarj Aletini Almalı mıyım? Orijinal ile Farkı Var mı?

Yamishu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasin Demir
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir iPhone 16 Pro aldım ve şimdi bir şarj adaptörü almak istiyorum. Aşağıda linkini paylaştığım şarj cihazını almayı düşünüyorum:

🔗 Ürünü İncelemek İçin Tıklayın

Bu adaptörü kullanan veya bilgisi olan var mı? Orijinal Apple şarj cihazına göre ne gibi farkları var?

• Batarya sağlığına etkisi olur mu?
  • Hızlı şarj desteği ve güvenlik açısından nasıl?
  • Uzun vadede telefonun performansına zarar verir mi?

Orijinal yerine bunu almak mantıklı mı, yoksa kesinlikle Apple’ın kendi adaptörünü mü kullanmalıyım? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler! 🙌

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
fb düşmanı
Pd 3 destekli herhangi şarj cihazını kullanabilirsin. Bu ürünler Apple marketlerde de satılıyor.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emir
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir iPhone 16 Pro aldım ve şimdi bir şarj adaptörü almak istiyorum. Aşağıda linkini paylaştığım şarj cihazını almayı düşünüyorum:

🔗 Ürünü İncelemek İçin Tıklayın

Bu adaptörü kullanan veya bilgisi olan var mı? Orijinal Apple şarj cihazına göre ne gibi farkları var?

• Batarya sağlığına etkisi olur mu?
  • Hızlı şarj desteği ve güvenlik açısından nasıl?
  • Uzun vadede telefonun performansına zarar verir mi?

Orijinal yerine bunu almak mantıklı mı, yoksa kesinlikle Apple’ın kendi adaptörünü mü kullanmalıyım? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler! 🙌
16 pronun hızlı şarj desteği kaç watt bilmiyorum ama 65 olmadığı kesin. evde 15 pro max kullanan var ona aldık 45w lık modeli memnun. ben de samsung cihazım için kullanıyorum ben de memnumum. kalite konusunda sorun çıkaracak bir ürün değil gayet kaliteli olduğunu söyleyebilirim

Top Bottom