Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, bu karbon görünümlü olanı almayı düşünüyorum memnun musunuz ve bazı sert kılıflar telefonun rengini attırıyormuş sizde öyle bir şey yaşandı mı. Sizce bunu mu alayım yoksa silikon kılıf mı?Önerdiğim kılıflar geldi. Hissiyat ve görüntü olarak kesinlikle karbon görünümlü olan.
Kalın olduğu için iade etmiştim.Hocam konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, bu karbon görünümlü olanı almayı düşünüyorum memnun musunuz ve bazı sert kılıflar telefonun rengini attırıyormuş sizde öyle bir şey yaşandı mı. Sizce bunu mu alayım yoksa silikon kılıf mı?
Almayayım mı yani ne önerirsin kılıf olarakKalın olduğu için iade etmiştim.
Ben kalın kılıf sevmediğimden iade ettim. Elin büyükse veya kalın kılıf dert değilse hissiyat vs olarak baya iyiydi. Temudan aldığım şeffaf sert kılıf kullanıyorum bayadır. Kılıf piyasasına bakmıyorum artık.Almayayım mı yani ne önerirsin kılıf olarak
Kalından kastınız kenar kısımlar mı yoksa arka taraf mıBen kalın kılıf sevmediğimden iade ettim. Elin büyükse veya kalın kılıf dert değilse hissiyat vs olarak baya iyiydi. Temudan aldığım şeffaf sert kılıf kullanıyorum bayadır. Kılıf piyasasına bakmıyorum artık.
Elim ortlama büyüklükte kalından kastınız yan kısımlar mı çok rahatsız ediyor mu ona göre sipariş edeceğim şuanBen kalın kılıf sevmediğimden iade ettim. Elin büyükse veya kalın kılıf dert değilse hissiyat vs olarak baya iyiydi. Temudan aldığım şeffaf sert kılıf kullanıyorum bayadır. Kılıf piyasasına bakmıyorum artık.
Genel anlamda bir tık kalın bir kılıf. Ben o kalınlık hissiyatını sevmiyorum.Elim ortlama büyüklükte kalından kastınız yan kısımlar mı çok rahatsız ediyor mu ona göre sipariş edeceğim şuan
Sağol hocam cevapladığın için sipariş veriyorum bakalım göreceğizGenel anlamda bir tık kalın bir kılıf. Ben o kalınlık hissiyatını sevmiyorum.