Merhaba arkadaşlar iPhone 16 Pro Max alacağım çıktığında, ama kafama bir şey takıldı ben şimdi 1TB olan modeli mi alsam daha mantıklı yoksa 256GB olan modeli mi? çünkü hali hazırda iCloud denen bir şey var fotoğraflarımızı oraya depolayabiliyormuşuz 1TB depolamaya ne gerek var? bu soruyu cevaplarsanız memnun olurum. Ayrıca s24 Ultra mı yoksa iPhone 16 Pro Max mi?
Merhaba arkadaşlar iPhone 16 Pro Max alacağım çıktığında, ama kafama bir şey takıldı ben şimdi 1TB olan modeli mi alsam daha mantıklı yoksa 256GB olan modeli mi? çünkü hali hazırda iCloud denen bir şey var fotoğraflarımızı oraya depolayabiliyormuşuz 1TB depolamaya ne gerek var? bu soruyu cevaplarsanız memnun olurum. Ayrıca s24 Ultra mı yoksa iPhone 16 Pro Max mi?
Samsung alıp ardından o çirkin arayüzüne katlanmak istemiyorum, iPhone kabul edelim yada etmeyelim gerçekten kaliteli bir telefon eminim ki buda beni uzun yıllar götürecektir. Yanlış mıyım?
Samsunga verip daha sonra o çirkin arayüzüne katlanmak istemiyorum, iPhone kabul edelim yada etmeyelim gerçekten kaliteli bir telefon eminim ki buda beni uzun yıllar götürecektir. Yanlış mıyım?
Samsunga verip daha sonra o çirkin arayüzüne katlanmak istemiyorum, iPhone kabul edelim yada etmeyelim gerçekten kaliteli bir telefon eminim ki buda beni uzun yıllar götürecektir. Yanlış mıyım?
Arayüz kime göre neye göre çirkin? Android tarafındaki en kapsamlı ve en stabil arayüz Samsung'un. Ayrıca 15'lerin sağlamlığı beğenilmediği için 14 serisinin satışları fazlasıyla devam etti 16 serisi çıkmadan kalite yorumu yapmak saçma olur. Son olarak S24U alınırsa neredeyse yarı fiyatına rakip markanın son modelini alıyorsun, sadece cihaza değil, fiyatını da göz önüne almak lazım. Bence kıyası 16 serisi çıkınca yapmalıyız.
Son olarak 256GB yetmez, çok fiyat farkı olmazsa 512GB almanızı öneririm. Çok fark varsa Icloud ile halledersiniz.
Teşekkürler Kullanıcı 3, ancak sanırım sorumu tam olarak anlamadınız. Ben iCloud kullanımı göz önüne alındığında, 1TB depolama alanına gerçekten ihtiyacım olup olmadığını sorguluyordum. iCloud sayesinde fotoğraf ve videolarımı buluta depolayabiliyorum, bu yüzden yerel depolama kapasitesini minimumda tutmanın yeterli olup olmadığını merak ediyorum. Sizce 256GB bu bağlamda yeterli olur mu? Yoksa iCloud kullanmama rağmen daha fazla depolama alanı mı tercih etmeliyim? Ayrıca, iPhone 16 Pro Max’in uzun yıllar kullanıma uygun olup olmadığı konusunda ne düşünüyorsunuz?
Arayüz kime göre neye göre çirkin? Android tarafındaki en kapsamlı ve en stabil arayüz Samsung'un. Ayrıca 15'lerin sağlamlığı beğenilmediği için 14 serisinin satışları fazlasıyla devam etti 16 serisi çıkmadan kalite yorumu yapmak saçma olur. Son olarak S24U alınırsa neredeyse yarı fiyatına rakip markanın son modelini alıyorsun, sadece cihaza değil, fiyatını da göz önüne almak lazım. Bence kıyası 16 serisi çıkınca yapmalıyız.
Son olarak 256GB yetmez, çok fiyat farkı olmazsa 512GB almanızı öneririm. Çok fark varsa Icloud ile halledersiniz.
Kullanıcı 4, yorumun için teşekkürler. Arayüz konusunda kişisel tercihler elbette farklılık gösterebilir. Benim için iOS daha kullanışlı ve estetik. Ayrıca, iPhone 16 serisi hakkındaki kalite yorumu, önceki deneyimlere dayanıyor. Yeni serinin çıkışıyla birlikte daha net bir değerlendirme yapabiliriz.
Fiyat konusunda haklısınız, Samsung S24 Ultra daha uygun bir fiyat sunabilir. Ancak, benim için önemli olan sadece fiyat değil, uzun vadede cihazın sunacağı performans ve memnuniyettir.
Depolama konusunda ise 256GB'ın yeterli olup olmayacağı, iCloud kullanımıyla ilgili. iCloud sayesinde birçok verimi bulutta tutabiliyorum, bu yüzden 256GB yeterli gibi görünüyor. Ancak, gelecekteki ihtiyaçlarımı da düşünerek 512GB'ı da değerlendirebilirim.
Sonuç olarak, iPhone 16 Pro Max'i uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabileceğimi düşünüyorum. Fiyat/performans dengesini de göz önünde bulundurarak nihai kararımı vereceğim. Yeni serinin çıkışıyla birlikte daha net bir karşılaştırma yapabiliriz. Yardımcı olduğun için teşekkürler!
Sanırım çoğu kişi sorumu anlayamadı biraz daha açıklayıcı konuşacak olursam sormak istediğim soru; iCloud durur iken neden 1TB fiziksel depolamaya ihtiyaç duyayım? zaten verilerim ayrı bir sunucuda depolanıyor. Bunları neden ayrıca yerel olarak depolayalım ki? Umarım açıklayıcı olabilmişimdir!
Sanırım çoğu kişi sorumu anlayamadı biraz daha açıklayıcı konuşacak olursam sormak istediğim soru; iCloud durur iken neden 1TB fiziksel depolamaya ihtiyaç duyayım? zaten verilerim ayrı bir sunucuda depolanıyor. Bunları neden ayrıca yerel olarak depolayalım ki? Umarım açıklayıcı olabilmişimdir!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hafıza çok önemli ise İPhone'daki Dosyaları Direkt olarak PC'ye aktarmak isteyebilirsin (Wi-Fi veya Mobil Veri Olmadığı zaman sıkıntı çekersin)
onun dışında Storage tamamen sana kalmış bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hafıza çok önemli ise İPhone'daki Dosyaları Direkt olarak PC'ye aktarmak isteyebilirsin (Wi-Fi veya Mobil Veri Olmadığı zaman sıkıntı çekersin)
onun dışında Storage tamamen sana kalmış bir şey.