İphone 16 pro max pil tüketimi ekran süresi ile orantılı mı ?

Gayet güzel değerler hocam günde 1 kere şarjla bu seviyede ekran süresi merak ettim nasıl başarıyorsunuz :D
İyi mi kötü mü hocam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar işim gereği sosyal medyayı ve telefonu aktif kullanıyorum değerler normal midir? bugün oyun performansını denemek amaçlı pubg mobile indirdim birazda orda test ettim ama şarjı beklediğimden çok daha hızlı gitti konuya hakim olan arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim iyi forumlar.
Hocam sizin cihazda kasma oluyor mu ara ara takılma filan

İyi mi kötü mü hocam :D
Şimdi son 24 saatteki 9.5 saatlık ekran süresi harika bir değer , son 10 gündeki performansa bakınca 6 saat civarında gösteriyor eğer siz şarja takarken cihazda bir miktar pil kalmış şekilde bu değeri veriyorsa gayet güzel ama şarjınız bitmiş şekilde 6 saat veriyorsa o zaman hafif az bir süre.

Şimdi son 24 saatteki 9.5 saatlık ekran süresi harika bir değer , son 10 gündeki performansa bakınca 6 saat civarında gösteriyor eğer siz şarja takarken cihazda bir miktar pil kalmış şekilde bu değeri veriyorsa gayet güzel ama şarjınız bitmiş şekilde 6 saat veriyorsa o zaman hafif az bir süre.
Ortalama %20-%30 arası olunca takıp fullüyorum

1 örnek bu akşam taktım bir daha diğer akşam takıyorum hafta sonları bazen 2. kez takıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi gördüm 24 saat seçili olduğunu 😂😂
yalniz bence senin cihaz ekran bostayken cok sure harciyor o neden arkada spoda sarki mi dinliyorsun yada hep acik ekran mi acik

Kardesim kafaya takma bu kadar. Bende 16 pm kullnaiyorum bak benim degerlerim de bu.
1747490821703.webp

Kardesim kafaya takma bu kadar. Bende 16 pm kullnaiyorum bak benim degerlerim de bu. Alıntıyı görüntüle
kafaya takma degil hocam cevremde hic 16pm kullan kisi yok bende fikir alisverisi olsun kullananlar ne kadar aliyor merak ediyorum cunku uzun vadede bi kullanimim olmadigi icin pekte bi fikrim yok ekran surei pil tuketiminden.

kafaya takma degil hocam cevremde hic 16pm kullan kisi yok bende fikir alisverisi olsun kullananlar ne kadar aliyor merak ediyorum cunku uzun vadede bi kullanimim olmadigi icin pekte bi fikrim yok ekran surei pil tuketiminden.
kiyaslama yapabilirsin, attim iste bak incele kiyasla ama kucuk farklar olmasi normaldir.

Geri