İPhone 16 pro Max pili çok hızlı bitiyor

Reaksiyon skoru
2
IMG_0140.webp
Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar telefonu alalı daha 4 5 gün oluyor daha yeni aldım dün telefon 5 saat dayandı Apple desteği aradım 3 hafta içinde pil optimizasyon olucak dediler ben yinede buraya sormak istedim bazı kişilerin mesajları okuyorum onlarda optimizasyon olmadan pil daha iyi gidiyor bazılarında bu benim yaşadığım sorun gibi optimizasyon oluyor ben bunu anlamadım bazılarında bu olmazken bazılarında niye oluyor bu benim yaşadığım sorun düzelirmi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim tekrardan iyi akşamlar

Alıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar telefonu alalı daha 4 5 gün oluyor daha yeni aldım dün telefon 5 saat dayandı Apple desteği aradım 3 hafta içinde pil optimizasyon olucak dediler ben yinede buraya sormak istedim bazı kişilerin mesajları okuyorum onlarda optimizasyon olmadan pil daha iyi gidiyor bazılarında bu benim yaşadığım sorun gibi optimizasyon oluyor ben bunu anlamadım bazılarında bu olmazken bazılarında niye oluyor bu benim yaşadığım sorun düzelirmi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim tekrardan iyi akşamlar
Biraz daha bekle yoksa verirsin değişmeye kabul etmek zorundalar zaten

Biraz daha bekle yoksa verirsin değişmeye kabul etmek zorundalar zaten
Tamamdır hocam 1 hafta kadar daha bekliyeceğim ben bunu vatan dan almıştım vatan’a mı geri iade edicem yoksa Apple servise mi başvuracağım

Tamamdır hocam 1 hafta kadar daha bekliyeceğim ben bunu vatan dan almıştım vatan’a mı geri iade edicem yoksa Apple servise mi başvuracağım
ben ipadde sorun yaşamıştım aldığım yere gönderdim değişim sağlamışlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri