Mehmet3535
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Biraz daha bekle yoksa verirsin değişmeye kabul etmek zorundalar zatenAlıntıyı görüntüleMerhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar telefonu alalı daha 4 5 gün oluyor daha yeni aldım dün telefon 5 saat dayandı Apple desteği aradım 3 hafta içinde pil optimizasyon olucak dediler ben yinede buraya sormak istedim bazı kişilerin mesajları okuyorum onlarda optimizasyon olmadan pil daha iyi gidiyor bazılarında bu benim yaşadığım sorun gibi optimizasyon oluyor ben bunu anlamadım bazılarında bu olmazken bazılarında niye oluyor bu benim yaşadığım sorun düzelirmi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim tekrardan iyi akşamlar
Tamamdır hocam 1 hafta kadar daha bekliyeceğim ben bunu vatan dan almıştım vatan’a mı geri iade edicem yoksa Apple servise mi başvuracağımBiraz daha bekle yoksa verirsin değişmeye kabul etmek zorundalar zaten
ben ipadde sorun yaşamıştım aldığım yere gönderdim değişim sağlamışlardıTamamdır hocam 1 hafta kadar daha bekliyeceğim ben bunu vatan dan almıştım vatan’a mı geri iade edicem yoksa Apple servise mi başvuracağım