Golf 4 R32
80+ Silver
Bilmiyorum pilini de sormadım. Pil ile kasmanın nasıl bağlantısı oluyor onu da anlamadımPili %70 ise kasar. Benim de elimde 11 var cihaz taş gibi.
Bilmiyorum pilini de sormadım. Pil ile kasmanın nasıl bağlantısı oluyor onu da anlamadımPili %70 ise kasar. Benim de elimde 11 var cihaz taş gibi.
Apple cihazlarda pil sağlığı %80'nin altına düştükçe cihaz pil tüketimi çok artmasın ve ısınmalar artmasın diye işlemci performansını kısıyor.Bilmiyorum pilini de sormadım. Pil ile kasmanın nasıl bağlantısı oluyor onu da anlamadım
Valla hiç görmedim ama pubg fln oynamıyor bazen pes bazende onun telefonundan fifa oynuyorum pek kasdığını hissetmedimÇevremdeki iphone 11 kullananlar kasıyor diyor
2.cümle çok yanlış10 yıl bir telefon kullanmak yerine düz 16 veya S25 alın 5 yıl sonra değiştirin daha mantıklı olur. 5 6 yıldan sonra hiçbir telefon güncel ihtiyaçları karşılayamaz.
Yazdiginiz yazi o kadar hakli ki ben artik insanlara anlatmaktan ve dil dokmekten cok usendim. Yurtdisinda 8 ulkeyi gezdim 8 inde de inanin kimin ne kullandigi kimsenin umrunda dahi degildi. Bir bizim gibi gelismemis ulkelerde ve gelismemis zihniyetlerde bu var ki 15 Pro Max kullanmama ragmen iyiki oyu samsunga vermisim diyorum cunku Tr deki su apple overratei beni bitiriyor. Adam telefon alicak “ayfon ver abi” diyip iphone 6/6s falan alan dolu. Donanim olarak S24U da cok iyi 16 Pro max de gunluk kullanici zaten bunu farketmeyecek. Ki duz iphone modelleri gercekten çöp ötesi olmaya basladi o konuya girmeye dahi gerek yok cebinizde para yoksa iPhone almayin bu kadar basit. Aylik 30 Binle gecinmeye calisan adam gidip 16 Pro max almaya calisiyor zaten alsa bile onda emanet gibi siratacagindan dolayi bir anlami yok. Ama apple Pro max modellerinin tr de bir statu gostergesi oldugu dogrudur.Emin ol 10 yıl aynı telefonu kullanan babam harici birini görmedim. Hangisini alırsan al max 5 sene sonra acaba değişsem mi diyeceksin.
Bu arada s25u oyu kullandım sebebi 7 sene kendisi güncelleme garantisi veriyor, 2.7m antutu puanı olacak (s24u 2m), çoğu pc işlemcisi 4.3 ghz görmüyor bile en az 5 sene tüm güncellemelere dayanır. Rom atmak kolay 8 10 sene dersen lite rom atarsın kullanmaya devam edersin iphoneda rom atmak zor.
Gelelim neden apple değil çünkü 15 pro maxle aralarında bir fark yok. Apple 17 çıkınca çok şeyi değiştirebilir ama 16 promax yeni bir ürün değil sanki ara bir ürün. iPhone 17 çıkınca büyük ihtimalle keşke bekleseydim diyeceksin 16 alırsan. Cebinde para peşin çevir dolara bekle iphone alacaksan.
Apple neden seçilir diye de açıklayayım. Apple çıkarıp masaya koymalık bir telefon. En baba androidle kendini zengin gösteremezsin ama 12 pro maxle gösterebilirsin. Bu önemli bir şey, serbest meslek çalışıyorsan apple daha iyi ya da bir firmada üst düzey çalışan isen. Çünkü iphone aynı zamanda bir statü göstergesi. Avukatlık, müteahhitlik, mimar, inşaat mühendisi gibi mesleklerde güçlü olduğunu göstermek önemlidir. Bu dediğimi maaşlı çalışanlar anlamaz. Maaşlı çalışanda iphone görünce 30-40 lira para alıyor gitmiş onu da telefona basmış diye dalga geçerler hatta. Patronu, yöneticisi görse ben bu adama fazla mı maaş veriyorum diye düşünür. Bu nedenle apple için en önemli kriterlerden biri bu statü göstergesi olması.
Yani Katıldığım ve katılmadığım noktalar varYazdiginiz yazi o kadar hakli ki ben artik insanlara anlatmaktan ve dil dokmekten cok usendim. Yurtdisinda 8 ulkeyi gezdim 8 inde de inanin kimin ne kullandigi kimsenin umrunda dahi degildi. Bir bizim gibi gelismemis ulkelerde ve gelismemis zihniyetlerde bu var ki 15 Pro Max kullanmama ragmen iyiki oyu samsunga vermisim diyorum cunku Tr deki su apple overratei beni bitiriyor. Adam telefon alicak “ayfon ver abi” diyip iphone 6/6s falan alan dolu. Donanim olarak S24U da cok iyi 16 Pro max de gunluk kullanici zaten bunu farketmeyecek. Ki duz iphone modelleri gercekten çöp ötesi olmaya basladi o konuya girmeye dahi gerek yok cebinizde para yoksa iPhone almayin bu kadar basit. Aylik 30 Binle gecinmeye calisan adam gidip 16 Pro max almaya calisiyor zaten alsa bile onda emanet gibi siratacagindan dolayi bir anlami yok. Ama apple Pro max modellerinin tr de bir statu gostergesi oldugu dogrudur.
Eskisi gibi servis hizmeti de yok apple'ın. 2022'e kadardı artık caddedeki tamirci kafasıyla çalışıyor resmi servisleri. 16 pro maxin yan sanayi ekranı 8000 lira, ahizesi 2000 lira, arka cam 2000 lira. Bunlar hep yan sanayi fiyatı orijinali zaten telefon parası. Sarı siteye giriyorum en düşük fiyata göre sıralıyorum en başlarda yok görüntü gelmiyor yok icloud kilitli yok ön cam arka cam çatlak yok kameralar çalışmıyor diye bir sürü ilan oluyor. Ama samsunga giriyorum appledakinin 20de 1i kadar öyle ilan var. Ya parça sağlamlığı o kadar iyi değil ya da apple alanlar yerden yere fırlatıyor telefonu.Yazdiginiz yazi o kadar hakli ki ben artik insanlara anlatmaktan ve dil dokmekten cok usendim. Yurtdisinda 8 ulkeyi gezdim 8 inde de inanin kimin ne kullandigi kimsenin umrunda dahi degildi. Bir bizim gibi gelismemis ulkelerde ve gelismemis zihniyetlerde bu var ki 15 Pro Max kullanmama ragmen iyiki oyu samsunga vermisim diyorum cunku Tr deki su apple overratei beni bitiriyor. Adam telefon alicak “ayfon ver abi” diyip iphone 6/6s falan alan dolu. Donanim olarak S24U da cok iyi 16 Pro max de gunluk kullanici zaten bunu farketmeyecek. Ki duz iphone modelleri gercekten çöp ötesi olmaya basladi o konuya girmeye dahi gerek yok cebinizde para yoksa iPhone almayin bu kadar basit. Aylik 30 Binle gecinmeye calisan adam gidip 16 Pro max almaya calisiyor zaten alsa bile onda emanet gibi siratacagindan dolayi bir anlami yok. Ama apple Pro max modellerinin tr de bir statu gostergesi oldugu dogrudur.