Neler Yeni

Iphone 16 pro önümüzdeki hafta indirme girer mi

cessar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan a
iphone 16 pro almayı düşünüyorum. önümüzmdeki efsane cumada indirim olabilir mi? bir de tüm sitelerde fiyatları yakın gibi apple.com dan almayı önerirsiniz değil mi fiyatlar değişmediği takdirde.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Rüveyda Akın
Iphone 16 Pro almayı düşünüyorsun ancak indirim kovalıyorsun :D

Farex

80+ Silver
Iphone 16 Pro almayı düşünüyorsun ancak indirim kovalıyorsun :D
o ergen aklınla bazı şeyleri anlamayabilirsin kardeşim. Hani bir söz vardır ya damlaya damlaya göl olur adam bu şkeilde tutumlu davrandığında en azından elinde güzel bir para 1 2 sene sonra belki de birikir ama siz ailenizin parasını bu denle bakmadan çatır çutur harcadığınızdan bunları anlamanız çok zor.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
iphone 16 pro almayı düşünüyorum. önümüzmdeki efsane cumada indirim olabilir mi? bir de tüm sitelerde fiyatları yakın gibi apple.com dan almayı önerirsiniz değil mi fiyatlar değişmediği takdirde.
şuan en ucuz resmi satıcı hepsiburada
pro modeli 80500 pro max modeli 97500tl
önümüzdeki hafta illa daha fazla indirim olacağını düşünüyorum bende pro max alacagim

Farex

80+ Silver
Sorun da burda zaten. Durumu yok ancak 90,000₺'ye telefon satın almaya çalışıyor :D Bu tip adamlara sabaha kadar gülersin kardeşim.
Kardeşim o küçük aklınla milete akıl vermeyi bırak sen o seviyeye gel sonra konuşuruz burada gereksiz bir varlık olduğunu herkese kanıtlama gösterme gibi bir zorunluluğun yok.

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ali
Bilemeyiz dostum belki girer belki girmez vahiy inmiyor bize.

cessar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
kaan a
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun da burda zaten. Durumu yok ancak 90,000₺'ye telefon satın almaya çalışıyor :D Bu tip adamlara sabaha kadar gülersin kardeşim.

Kardeşim o küçük aklınla milete akıl vermeyi bırak sen o seviyeye gel sonra konuşuruz burada gereksiz bir varlık olduğunu herkese kanıtlama gösterme gibi bir zorunluluğun yok.
Ne alaka. İphone’u sadece durumu iyi olanlar mı kullanıyor. İşim gereği telefonumun belli şartları sağlaması gerekiyor(kamera,uygulama vs) gerekiyor. Biraz acelesi vardı eğer haftaya indirime girecekse beklemeyi düşünüyorum o yüzden.

Farex

80+ Silver
Ne alaka. İphone’u sadece durumu iyi olanlar mı kullanıyor. İşim gereği telefonumun belli şartları sağlaması gerekiyor(kamera,uygulama vs) gerekiyor. Biraz acelesi vardı eğer haftaya indirime girecekse beklemeyi düşünüyorum o yüzden.
Kardeşim ben seni savunmuştum ama sen bilirsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,376
Üyeler
161,039
Son üye
unrealsorrow
Top Bottom