yahu size ne niçin kovalamasın belki daha uyguna alacak bir de gülmüşsünüz ayıp yahu herkesin durumu sizinki gibi olmayabilirIphone 16 Pro almayı düşünüyorsun ancak indirim kovalıyorsun
o ergen aklınla bazı şeyleri anlamayabilirsin kardeşim. Hani bir söz vardır ya damlaya damlaya göl olur adam bu şkeilde tutumlu davrandığında en azından elinde güzel bir para 1 2 sene sonra belki de birikir ama siz ailenizin parasını bu denle bakmadan çatır çutur harcadığınızdan bunları anlamanız çok zor.Iphone 16 Pro almayı düşünüyorsun ancak indirim kovalıyorsun
şuan en ucuz resmi satıcı hepsiburadaiphone 16 pro almayı düşünüyorum. önümüzmdeki efsane cumada indirim olabilir mi? bir de tüm sitelerde fiyatları yakın gibi apple.com dan almayı önerirsiniz değil mi fiyatlar değişmediği takdirde.
Sorun da burda zaten. Durumu yok ancak 90,000₺'ye telefon satın almaya çalışıyor Bu tip adamlara sabaha kadar gülersin kardeşim.yahu size ne niçin kovalamasın belki daha uyguna alacak bir de gülmüşsünüz ayıp yahu herkesin durumu sizinki gibi olmayabilir
Kardeşim o küçük aklınla milete akıl vermeyi bırak sen o seviyeye gel sonra konuşuruz burada gereksiz bir varlık olduğunu herkese kanıtlama gösterme gibi bir zorunluluğun yok.Sorun da burda zaten. Durumu yok ancak 90,000₺'ye telefon satın almaya çalışıyor Bu tip adamlara sabaha kadar gülersin kardeşim.
Bilemeyiz dostum belki girer belki girmez vahiy inmiyor bize.iphone 16 pro almayı düşünüyorum. önümüzmdeki efsane cumada indirim olabilir mi? bir de tüm sitelerde fiyatları yakın gibi apple.com dan almayı önerirsiniz değil mi fiyatlar değişmediği takdirde.
Sorun da burda zaten. Durumu yok ancak 90,000₺'ye telefon satın almaya çalışıyor Bu tip adamlara sabaha kadar gülersin kardeşim.
Ne alaka. İphone’u sadece durumu iyi olanlar mı kullanıyor. İşim gereği telefonumun belli şartları sağlaması gerekiyor(kamera,uygulama vs) gerekiyor. Biraz acelesi vardı eğer haftaya indirime girecekse beklemeyi düşünüyorum o yüzden.Kardeşim o küçük aklınla milete akıl vermeyi bırak sen o seviyeye gel sonra konuşuruz burada gereksiz bir varlık olduğunu herkese kanıtlama gösterme gibi bir zorunluluğun yok.
Kardeşim ben seni savunmuştum ama sen bilirsinNe alaka. İphone’u sadece durumu iyi olanlar mı kullanıyor. İşim gereği telefonumun belli şartları sağlaması gerekiyor(kamera,uygulama vs) gerekiyor. Biraz acelesi vardı eğer haftaya indirime girecekse beklemeyi düşünüyorum o yüzden.
Aynen anladım.ben diğer arkadaşa cevap vermek istemiştimKardeşim ben seni savunmuştum ama sen bilirsin