İPHONE 16 PRO SARJIN HIZLI BİTMESİ

Burak001

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar herkese selam 3 veya 4 gün önce 16 pro sıfır yd aldım kullanmaya basladım ilk gün sarjı cok iyi gitti ve sonraki günler dakika başı wpdeyken bile bitmeye basladı hiçbirşeyde inmiyor ben bunu anlayamadım sizce sorun ne olabilir veya hızlı sarj düsüsü yasayan varmı

Arkadaşlar herkese selam 3 veya 4 gün önce 16 pro sıfır yd aldım kullanmaya basladım ilk gün sarjı cok iyi gitti ve sonraki günler dakika başı wpdeyken bile bitmeye basladı hiçbirşeyde inmiyor ben bunu anlayamadım sizce sorun ne olabilir veya hızlı sarj düsüsü yasayan varmı
Appleciler bi cozum bulur buna. Dostum telefonun kutu acik mi aldin kapali mi ?

İOS 18 ile birlikte ilk 1 hafta cihazın oturması lazım. Pil kısmında bunun uyarısını ara ara veriyor zaten. Pil kısmından “son 4 gün” kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin?

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
2. el 14 pro almıştım 20k ya şimdi 15pro buldum 24k ya 2. el alınır mı ucuz mu

16 Pro pil performansı konusunda pek iyi sayılmaz zaten, biraz daha kullanıp pilin rayına oturmasını bekleyin.

app store üzerinden uygulamaları devamlı olarak güncelleyin yeni modellere ve işletim sistemine adapte edilmediler henüz güncellemeler sorunu giderebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca ios güncellemelerini de takip edin muhtemelen sorununuz zamanla çözülecek bende 14 pro max var her ios üst sürüm güncellemesinde (16 dan 17 ye yada 17 den 18 e gibi ) bu şekilde pil sorunu yaşıyorum

Geri