İphone 16e alınır mı?

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
40000
Arkadaşlar 39000tl ile iphone 16e sizce alınır mı? Benim için sadelik, uzun ömürlü, stabilizasyon, kolay kullanım gibi faktörler önemli. Servet kayıtlı 15 ultra düşündüm fakat hem pek güven vermiyor hemde kamerası bence abartı. Zoom dışında pek bir olayı yok gibi. Yazılımıda daha geride. O yüzden 16e alınır mı sizce?

Düz 16 veya 15 alamaz mısınız?

16e kamera açısından beklentiniz olmasın ışık varken her telefon gibi iyi ama düşük ışık ve video performansı berbat

İşlemci zaten iş görüyor ama modem olarak c1 cok kötü snapdragona göre. Eğer 1000mbps wifi veya lte kullanacaksan unut. O rezalet c1 iş görmüyor.

Batarya olarakta boyutuna göre iyi. Rakiplerine göre kötü ama muhtemelen 1 gün çıkartır oyun oynamazsan. Oynarsan günde 1 kere daha takman gerekebilir

Şahsen tercih etmem eski teknoloji gibi, bence hurda

Son düzenleme:

16e kamera açısından beklentiniz olmasın ışık varken her telefon gibi iyi ama düşük ışık ve video performansı berbat

İşlemci zaten iş görüyor ama modem olarak c1 cok kötü snapdragona göre. Eğer 1000mbps wifi veya lte kullanacaksan unut. O rezalet c1 iş görmüyor.

Batarya olarakta boyutuna göre iyi. Rakiplerine göre kötü ama muhtemelen 1 gün çıkartır oyun oynamazsan. Oynarsan günde 1 kere daha takman gerekebilir

15 40k düşerse anca ya yakın zamanda 17 serisi çıkacak belki düşer o zaman alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da Xiaomi 15 servet kayıtlı yada 15 ultra alabilirim çok değecekse fiyat farkına

15 40k düşerse anca ya yakın zamanda 17 serisi çıkacak belki düşer o zaman alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya da Xiaomi 15 servet kayıtlı yada 15 ultra alabilirim çok değecekse fiyat farkına
15 ultra kağıt üstünde her konuda tokatlıyor ama işte denemediğim bir cihaz. Xioamide en yüksek 13 ultra denemiştim ama 15 cok farklı bir cihaz her konuda yazılım fenayım v.b

Forumda elbet 15 ultra kullanan biri vardır. Ona sormak istediklerinizi sorarsanız kesin cevap alırsınız

Şahsen youtube tr incelemelerini sevmiyorum. Cok donanım konuşuyorlar ama gündelik kullanım ve uzun süren kullanıcı deneyimi olmuyor. Kullanan birine sorsan çok iyi olur en az 1 ay deneyimlemiş olsa yeter

İphone kullanmak isteyenin o bütçede başka alternatifi yok

Geri