IOS İphone 4 iCloud kırma

GTX 1060

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
336
Arkadaşlar bugün babamın ilk İPhone 4 ünü buldum sağlam şekilde çalışıyor İTunes kilidini açtım güncelledim fakat iCloud hesabını bilmiyoruz iCloud etkinleştirmesi istiyor bunu nasıl geçebiliriz ? Veya çözebiliriz ? (Babam maili ve şifreyi hatırlamıyor)

Cihazın kutusu falan var ama faturası yok.
Açtırıp hatıra niyetine bırakacağım

Arkadaşlar bugün babamın ilk İPhone 4 ünü buldum sağlam şekilde çalışıyor İTunes kilidini açtım güncelledim fakat iCloud hesabını bilmiyoruz iCloud etkinleştirmesi istiyor bunu nasıl geçebiliriz ? Veya çözebiliriz ? (Babam maili ve şifreyi hatırlamıyor)

Açamazsınız

Hocam Apple servisleri açıyor diye biliyorum ama elinizde o telefonun sizin olduğu kanıtınin olması lazım. Diğer çözüm bypass ama yasal değil ve sorun çıkabiliyor

Nasılsa şebekeyi kullanmayacaksın anladığım kadarıyla, bir telefoncuya götür bypass yapsınlar. Eski modellerde açık daha çok olduğundan daha kolay yapılıyor. Not: Yasal değil.

Nasılsa şebekeyi kullanmayacaksın anladığım kadarıyla, bir telefoncuya götür bypass yapsınlar. Eski modellerde açık daha çok olduğundan daha kolay yapılıyor. Not: Yasal değil.
By-pass ı kendim yapabilirmiyim ? Yöntemi vs varmı ? Telefonculara bir dünya para bayılmak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx
Geri