Neler Yeni

IOS İphone 4 iCloud kırma

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar bugün babamın ilk İPhone 4 ünü buldum sağlam şekilde çalışıyor İTunes kilidini açtım güncelledim fakat iCloud hesabını bilmiyoruz iCloud etkinleştirmesi istiyor bunu nasıl geçebiliriz ? Veya çözebiliriz ? (Babam maili ve şifreyi hatırlamıyor)

Cihazın kutusu falan var ama faturası yok.
Açtırıp hatıra niyetine bırakacağım

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Arkadaşlar bugün babamın ilk İPhone 4 ünü buldum sağlam şekilde çalışıyor İTunes kilidini açtım güncelledim fakat iCloud hesabını bilmiyoruz iCloud etkinleştirmesi istiyor bunu nasıl geçebiliriz ? Veya çözebiliriz ? (Babam maili ve şifreyi hatırlamıyor)

Açamazsınız

mythrowib

80+ Silver

Hocam Apple servisleri açıyor diye biliyorum ama elinizde o telefonun sizin olduğu kanıtınin olması lazım. Diğer çözüm bypass ama yasal değil ve sorun çıkabiliyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Nasılsa şebekeyi kullanmayacaksın anladığım kadarıyla, bir telefoncuya götür bypass yapsınlar. Eski modellerde açık daha çok olduğundan daha kolay yapılıyor. Not: Yasal değil.

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasılsa şebekeyi kullanmayacaksın anladığım kadarıyla, bir telefoncuya götür bypass yapsınlar. Eski modellerde açık daha çok olduğundan daha kolay yapılıyor. Not: Yasal değil.
By-pass ı kendim yapabilirmiyim ? Yöntemi vs varmı ? Telefonculara bir dünya para bayılmak istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,733
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir
Top Bottom