Mutluleymun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 704
10gb'a geldi telefonda alan kalmadı nasıl temizleyebilirim bunu sıfırlasam temizlenir mi?
4 sistem+10gb diğer çok saçma telefonun yarısı zaten sistem verisine gidiyor.Diğer kısmı gri olarak gözüküyor bende ve sistemi temsil ediyor diye biliyorum 16GB hafızanın 10.29'u sistem ./
Sistemin 4 yemesi baya iyiymiş acaba İcloud'da olan fotoğraf arşivini telefonda tutuyor olabilir misiniz? Çünkü benim öyleydi daha sonra fotoğrafları bilgisayara aldım ve Icloud'umu sıfırladım.4 sistem+10gb diğer çok saçma telefonun yarısı zaten sistem verisine gidiyor.
Nasıl sıfırlayabilirim Icloud'u. Fotoğraflar telefonda değil Icloud'da duruyor ama yine de yer çok kaplıyor.Sistemin 4 yemesi baya iyiymiş acaba İcloud'da olan fotoğraf arşivini telefonda tutuyor olabilir misiniz? Çünkü benim öyleydi daha sonra fotoğrafları bilgisayara aldım ve Icloud'umu sıfırladım.
Benim tüm fotoğraflarım İcloud'daydı bilgisayara İcloud indirip tüm fotoğrafları bilgisayara atmıştım daha sonra İcloud'dan fotoğrafları silmiştim,ama yapmadan önce internetten araştırın hemen yapmayın,hatırladığım kadarıyla anlattım çünkü tam net hatırlamıyorum.Nasıl sıfırlayabilirim Icloud'u. Fotoğraflar telefonda değil Icloud'da duruyor ama yine de yer çok kaplıyor.
Telefonu sıfırladım kendine döndü tekrar olursa yardım eder misin?DFU modunda sıfır yazılım kurmanız gerek.
HayırTelefonu sıfırladım kendine döndü tekrar olursa yardım eder misin?
HFLAHFAOHFPQYDOSHayır
dsjfzdjlgaıpdskHayır