ıPhone 6s diğer bölümü temizleme

Mutluleymun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
704
10gb'a geldi telefonda alan kalmadı nasıl temizleyebilirim bunu sıfırlasam temizlenir mi?

Diğer kısmı gri olarak gözüküyor bende ve sistemi temsil ediyor diye biliyorum 16GB hafızanın 10.29'u sistem ./

4 sistem+10gb diğer çok saçma telefonun yarısı zaten sistem verisine gidiyor.
Sistemin 4 yemesi baya iyiymiş acaba İcloud'da olan fotoğraf arşivini telefonda tutuyor olabilir misiniz? Çünkü benim öyleydi daha sonra fotoğrafları bilgisayara aldım ve Icloud'umu sıfırladım.

Sistemin 4 yemesi baya iyiymiş acaba İcloud'da olan fotoğraf arşivini telefonda tutuyor olabilir misiniz? Çünkü benim öyleydi daha sonra fotoğrafları bilgisayara aldım ve Icloud'umu sıfırladım.
Nasıl sıfırlayabilirim Icloud'u. Fotoğraflar telefonda değil Icloud'da duruyor ama yine de yer çok kaplıyor.

Nasıl sıfırlayabilirim Icloud'u. Fotoğraflar telefonda değil Icloud'da duruyor ama yine de yer çok kaplıyor.
Benim tüm fotoğraflarım İcloud'daydı bilgisayara İcloud indirip tüm fotoğrafları bilgisayara atmıştım daha sonra İcloud'dan fotoğrafları silmiştim,ama yapmadan önce internetten araştırın hemen yapmayın,hatırladığım kadarıyla anlattım çünkü tam net hatırlamıyorum.

Geri