Iphone 6S hala iş görür mü?

2mApoo

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,075
Yıl 2022. Evde bir tane Iphone 6S var. Bu telefona kartı takıp gündelik şeyler için kulllanacağım. İnstagram + Snap + Youtube vs.
Oyun yada ağır programlar kullanmıyacam. En son hangi IOS güncellemesini alıyor ve sizce hala iş görür mü bu vakitte ?

Teşekkürler

Yıl 2022. Evde bir tane Iphone 6S var. Bu telefona kartı takıp gündelik şeyler için kulllanacağım. İnstagram + Snap + Youtube vs.
Oyun yada ağır programlar kullanmıyacam. En son hangi IOS güncellemesini alıyor ve sizce hala iş görür mü bu vakitte ?

Teşekkürler
Bildiğim kadarıyla güncelleme almayı kesti ama batarya sağlığı iyi gibiyse neden olmasın

Teşekkürler
iş görür son ios sürümüne sahip ama yeni çıkacak olanı almayacak sadece batarya kısa sürede bitiyor o da normal

denemekten zarar gelmez. hala iş görür.

Pili dışında her şeyiyle güzel bir telefon

Teşekkürler
Şuan hala güncel kendisi, İOS 15 yüklenebiliyor ama bu sene İOS 16 yı almayacak.

Şuan her şeyi yaparsın o cihazla, sadece pil ömrü kötü. Yalnız seneye güncelliğini yitirince yavaştan ölmeye başlar.

Elimde Sony Xperia Z2 var. Çıktığı zaman almıştım. Bataryası kötü durumda onun haricinde oyun hariç iş yapıyor. Telefon bozulunca kullanıyoz.

Şuan hala güncel kendisi, İOS 15 yüklenebiliyor ama bu sene İOS 16 yı almayacak.

Şuan her şeyi yaparsın o cihazla, sadece pil ömrü kötü. Yalnız seneye güncelliğini yitirince yavaştan ölmeye başlar.
Pil ömrü %98 civarıydı. Pil konusunda sıkıntı yok zaten 1-2 seneye kadar değiştiririm en kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera olarak çoğu Android cihazı ezer
Fena deil gibi kamerası. beni keser yani

Pil ömrü %98 civarıydı. Pil konusunda sıkıntı yok zaten 1-2 seneye kadar değiştiririm en kötü

Fena deil gibi kamerası. beni keser yani
Dediğim şey sağlıkla alakalı değil pil yepyeni olsa bile o telefon pil içiyor 😅

Zaten elindeymiş denemeye ne dersin iş görüyor mu diye?

Ayrıca büyük güncelleme desteği kesildi yani iOS 16 almayacak. Güvenlik güncellemelerini bilmiyorum ama devam ediyor mu.

Dediğim şey sağlıkla alakalı değil pil yepyeni olsa bile o telefon pil içiyor 😅
Afied olsun canım telefona. ne diyim IFAOUHASIFDAAYSDFIAHDSU

Zaten elindeymiş denemeye ne dersin iş görüyor mu diye?

Ayrıca büyük güncelleme desteği kesildi yani iOS 16 almayacak. Güvenlik güncellemelerini bilmiyorum ama devam ediyor mu.
Uzun vade için sormuştum aslında ama galiba şuanlık bunu kullanacam. Eskisinden daha iyi en azından :D

Geri