bütçen kaç tl ?iphone 6s plus almayı planlıyorum yazılım kaç yıl daha destekli bi bilginiz var mı acaba
0 yıl. Yeni güncelleme almayacak. İphone 13 çıkana kadar en güncel sürümü kullanacak ama yeni sürümü almayacak.iphone 6s plus almayı planlıyorum yazılım kaç yıl daha destekli bi bilginiz var mı acaba
iOS 14'le beraber son güncellemesini aldı. iOS 15'i çok çok büyük bir sürpriz olmadığı sürece almayacak.
Ömrü pek uzun değil yani. Bütçenizi belirtin güncel Android önerelim.
0 yıl. Yeni güncelleme almayacak. İphone 13 çıkana kadar en güncel sürümü kullanacak ama yeni sürümü almayacak.
bütçen kaç TL ?
hocam androiden çok çektim ondan dolayo ios almak istiyorum elimde samsung j4 plus var onla takas yapıcam ek olarak parada vercem tabide 2. el 7 almak istiyorum ne dersiniz. alınır mı2.el mi 0 mı alcab 2.else kaç TL
Bütçeni de söylersen güzel olur
hocam 6s plus için watsap kullanamayacakmış ben bir yerde öyle gördüm ama doğruluğunu bilmiyorum iphone 7 de alınabilir ama 6s plus bence alınmazhocam androiden çok çektim ondan dolayo ios almak istiyorum elimde samsung j4 plus var onla takas yapıcam ek olarak parada vercem tabide 2. el 7 almak istiyorum ne dersiniz. alınır mı