iPhone 6s’den General Mobile GM 8’e geçilir mi?

mehmetyilmaz19

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
52
IOS’dan ücretli oyunları ve uygulamaları apk olarak indiremiyorum. Buda benim canımı çok sıkıyor. Evimde uzun zaman kimse kullanmadığı GM 8 telefonu var. Ona geçmeli miyim sizce? Dediğim gibi benim için istediğim uygulamayı indirmek de önemli çünkü param olmadığı için uygulamayı apk olarak indirmek zorunda kalıyorum.

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Çöp bir telefon sakın geçme. Bizim almanca hocasında var adamın maksimum yaptığı etkinlik internete bişey yazıp aratmak onu bile yapamıyor. 6s gm8'e göre çok daha iyi bir telefon apk oyun yüklemek istiyorsan 6s ile güzel bir android telefon takaslayabilirsin ikinci el sektöründe. Zaten gm8'i kimse kullanmıyormuş üzerine onu da verirsin ikinci el güzel bir android telefon alırsın.

Çöp bir telefon sakın geçme. Bizim almanca hocasında var adamın maksimum yaptığı etkinlik internete bişey yazıp aratmak onu bile yapamıyor. 6s gm8'e göre çok daha iyi bir telefon apk oyun yüklemek istiyorsan 6s ile güzel bir android telefon takaslayabilirsin ikinci el sektöründe. Zaten gm8'i kimse kullanmıyormuş üzerine onu da verirsin ikinci el güzel bir android telefon alırsın.
Hocam benim 6s telefonumun ekranı biraz kırık, parmak izi çalışmıyor. Onun dışında bir sorunu yok. Ben bu telefonu takas yapmaya çalışmıştım çoğu kabul etmedi. Kabul ettikleri de benimkinden kötü telefonlardı.

Yani eğer evde öylesine boş boş duruyorsa ve sevmediğin zaman geri dönme imkanın varsa deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,495
Üyeler
188,944
Son üye
ReoxTR
Geri