Pili biraz düşük ama depolama alanı yüksek olduğu için alınır. Bir batarya 250TL desen, 2150TL bile gayet iyi. Alınır.
Satarken zorlanır mıyım 2 3 ay kullanacağım belki 5 6 ay ama fazla kullanmayacagim. Temiz gözüküyor çizik vs yok cihazdaAlınır gibi duruyor.
iphone modeleri kolay satılıyor satarsınSatarken zorlanır mıyım 2 3 ay kullanacağım belki 5 6 ay ama fazla kullanmayacagim. Temiz gözüküyor çizik vs yok cihazda
1900 TL'ye kaçırma derim. Bizim buralarda 32 GB İphone 7'lere 2500 TL fiyat çekiyorlar.Merhaba, 2. El iphone 7 128gb alınır mı cihaz tertemiz değişen vs yok. Pili %83 fiyatı 1900tl. Cihaz ve şarj aleti tek var. Bu zamanda alınır mı? Satmak istediğimde rahat satabilir miyim?
Hayır, alıcı. Ama ileri de satacak. Onu diyor.1900 TL'ye kaçırma derim. Bizim buralarda 32 GB İphone 7'lere 2500 TL fiyat çekiyorlar.
Edit: Ben alıcısınız sandım. Fiyat düşük hocam.
Satarsın, hatta daha yüksek fiyata satarsın. Dikkat et, cihazda başka bir şey de olabilir.Satarken zorlanır mıyım 2 3 ay kullanacağım belki 5 6 ay ama fazla kullanmayacagim. Temiz gözüküyor çizik vs yok cihazda
Ne gibi bir sıkıntı hocam. Aynı şehirde olmadığım için kontrol etmem zor nelerin video ve fotosunu isteyebilirim?Hayır, alıcı. Ama ileri de satacak. Onu diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satarsın, hatta daha yüksek fiyata satarsın. Dikkat et, cihazda başka bir şey de olabilir.
Önerir misiniz hocam batarya kaç saat gider arada pubg oynarım onun dışında google ve instagramda vakit geçiririm1900tl çok iyi. 5-6 ay sonra 2k ya bile satarsın bence.
Hocam şöyle söyleyim; günde 1 kere şarj etmeniz illaki gerekir. Çünkü batarya %83. Sizde takdir edersiniz ki iphone'nun bataryaları pek uzun kullanım için uygun değil.Önerir misiniz hocam batarya kaç saat gider arada PUBG oynarım onun dışında google ve instagramda vakit geçiririm
Evet dediğiniz gibi öyle 1 günü tam çıkarabilir mi onu merak ediyorum günde 2 defa falan şarj etmek istemiyorum telefonla fazla uğraşan biriyim. %83 çok mu kötü batarya değiştirmeye gerek var mıHocam şöyle söyleyim; günde 1 kere şarj etmeniz illaki gerekir. Çünkü batarya %83. Sizde takdir edersiniz ki iphone'nun bataryaları pek uzun kullanım için uygun değil.