iphone 7 2020 de alınır mı sizce ?

Reasy`<3

80+
Reaksiyon skoru
37
öncelikle selamun aleyküm.sizce şu zamanda iphone7 alınır mı sıfır veyatta ikinci el ?

alınır nie alınmasın millet çatır çatır tuşlu telefon alıo

Alınmaz alma daha doğrusu zengin adamsan iphone alıp her sene yenisini alırsın Her modeli döneminin en iyisi ama şuan 7 için bir dönemde değiliz
iPhone direk alınmaz bence telefona değil iOS'a para veriyoruz.

Sıfır fiyatı ile alınabilecek daha iyi telefonlar var, ama ıos sistem için alacağım diyorsan alabilirsin ama üstüne kaç model çıktığını unutma kısa bir süre sonra yavaşlama falan yaşamaya başlarsın büyük ihtimal.

alınır nie alınmasın millet çatır çatır tuşlu telefon alıo
hacım bunun tuşlu telefonla alakası yok.Benim demek istediğim şuanki orta segmentteki telefonlarla iphone 7 nin hemen hemen aynı almak mantıklı olur mı diye sordum. iyi platformlar..

bence alınmaz

iphone sıfır alınmaz 2. el bulabilirsen olur (camı çatlak olmayanı bulursan tabi)

Uygun fiyatlı ikinci el bulunur. Hala Iphone 7 kullanıyorum ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu beni 2 sene daha götürür. Tek sorunu bataryası olur onu da değiştirirsen çok temiz kullanırsın.

ortadaki tuş için özellikle kullanan insanlar var 2.elden ucuza gelirse alınır yoksa o fiyata tüm gününü götürecek daha yüksek performans verebilecek iyi zoom desteği daha çok özellikleri olan kameralar varken neden iphone 7 alasın ki

Geri