35k iphone 14 pro max alınır mı

Kerem Berk Karakaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
166
35k ya iphone 14 pro max buldum pil sağlığı yüzde 100 18 ay garantisi var ikinci telefon olarak kullanılmış alınır mı sizce

Türkiye cihazı ise fiyatı çok iyi eğer başka bir sıkıntısı yoksa.

Türkiye cihazı ise fiyatı çok iyi eğer başka bir sıkıntısı yoksa.
Türkiye cihazı bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor şuanlık bir de devir sayısını da sordum da kaç olursa iyidir tam ne olduğunu bilmiyorum çünkü

Türkiye cihazı bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor şuanlık bir de devir sayısını da sordum da kaç olursa iyidir tam ne olduğunu bilmiyorum çünkü
Pil sağlığı zaten %100 devir konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. 18 Ay garantisi varsa değişen parça vb olduğunu da düşünmüyorum ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim. Çünkü pil sağlığı 85-100 arası olanları genellikle 40-60 arasına satılıyor. Telefonun sıfırı zaten 80K+

Pil sağlığı zaten %100 devir konusunda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. 18 Ay garantisi varsa değişen parça vb olduğunu da düşünmüyorum ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim. Çünkü pil sağlığı 85-100 arası olanları genellikle 40-60 arasına satılıyor. Telefonun sıfırı zaten 80K+
devir sayısı da 9 muş yurt dışına taşınacağı için satacağını söylüyor satıcı

devir sayısı da 9 muş yurt dışına taşınacağı için satacağını söylüyor satıcı
Yani hocam güzel bir fırsat gibi gözüküyor ama yine de sen dikkatli ol telefonu eline aldığın zaman kurcala bişeyler yap incele. Çok fazla dolandırıcı var. Eğer link üzerinden ödeme yapmanı isterse sakın yapma.

35k ya iphone 14 pro max buldum pil sağlığı yüzde 100 18 ay garantisi var ikinci telefon olarak kullanılmış alınır mı sizce
Yenilenmiş cihaz olmasın diyeceğimde 14 pro max yani üretimi biteli 2/3 yıl oluyor kapalı kutu kalmadı biraz zor ve fiyat çok uygun

35k ya yd iPhone 15 pro 128gb alınır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri