Neler Yeni

İPhone 7 alınır mı??

Efem1905

80+ Bronze
Şarz sıkıntısı var 1-2 hafta önce iPhone 7 den p40 lite a geçtim batarya 98 Di ve orjinaldi ama 1 saatde yoğun kullanımda bitiyordu onun haricinde bir sıkıntısını görmedim.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Alınmaz. Apple artık ios güncelleme desteğinide çekiyor telefondan hatta çekmişte olabilir. Batarya ömrü olarak da yeterli performansı göstermeyebilir. Daha güncel serilere bakabilirsiniz. Bunun haricinde SE2020 edition'ı önermem. Bataryası hakkında herkes çok olumsuz.

Efem1905

80+ Bronze
Alınmaz. Apple artık ios güncelleme desteğinide çekiyor telefondan hatta çekmişte olabilir. Batarya ömrü olarak da yeterli performansı göstermeyebilir. Daha güncel serilere bakabilirsiniz. Bunun haricinde SE2020 edition'ı önermem. Bataryası hakkında herkes çok olumsuz.
İos 15 i bile 6s alıcak en kötü İos 16 alıcak yani 2 yıl arkadaş 1 yıl yeter diyor ama batarya konusunda berbat bir telefon.

Son düzenleme:

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İPhone 7 almak yerine sıfır
TCL 10 Plus
Oppo A73
Mesela bunları alabilirsin.
Alacağın iPhone 7 den daha uzun ömürlü olur.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eskidi artik illaha ios alacaksan al ama ben sahsen tercih etmem cevremde kullananlar var sarj su gibi diyorlardı.
Hocam 10000MaH powerbank var şarj çok sıkıntı değil benim şarj dışında bana arıza çıkarır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 10000MaH powerbank var şarj çok sıkıntı değil benim şarj dışında bana arıza çıkarır mı?
Oyun oynamayacağım*

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
iOS 16’yı bile alacak. Güncelleme desteğini çekme gibi bir durum yok.

İlla iOS isteniyorsa ve temizi bulunursa alınabilir.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
2400e aldığın hiçbir android telefon iphone 7nin yanına bile yaklaşamaz.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iOS 16’yı bile alacak. Güncelleme desteğini çekme gibi bir durum yok.

İlla iOS isteniyorsa ve temizi bulunursa alınabilir.
Hocam temizini alıcam easycep den, ios 17 alır mı ama onu da bilmek istiyorum

2400e aldığın hiçbir android telefon iphone 7nin yanına bile yaklaşamaz.
TCL 10 Plus önerdi bir arkadaş yaklaşabilir mi o?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Alabilir. Apple bu ara çok sürpriz yapıyor. iPhone 6S’e iOS 15 verilmesini kimse beklemiyordu, adamlar verdi valla. iPhone 7’ye de aynısını yaparlarsa iOS 17’yi de alabilir.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı

2400e aldığın android telefon max 1 yıl sonra kasmaya başlar. android telefon alacaksan en az 4k cepten çıkarmalısın. iphone 7 birçok dış etkende hala üstün. birkere tcl plastik iken iphone 7 metal. ip7 de su ve toz sertifikaları var. ekranda tcl nin tek avantajı amoled ve büyük olması.ppı olarak değerler yakın olduğu için fark anlaşılmaz. ip7 nin kamerada ois varken tclde yok. mp olaylarıda göz boyama. ikisininde işlemcileri günümüze göre düşük.
buradanda işlemciler arasındaki farka bakabilirsin: https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-665-vs-apple-a10-fusion

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Bütçe 2400 TL ama ben o note 8 leri istemiyorum o tür telefonları, Samsung istiyordum ama Olmaz o paraya, şuan 16 kullanıyorum yetiyor. 32 gb iPhone 7 ye asla oyun yüklemem instagram whats app gibi sosyal medya da ve kamerada güzel bir performans vermesi yeter bana. Keşke 2400 e iPhone 8 olsa da alsam :(
yeter kesinlikle dedem kullanıyor genelde banka işleri ve dizi izliyor ama 1 günü çıkarıyor az da kullanmıyor yani :D

Top Bottom