IOS Iphone 7 Plus İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kerem Hot

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
307
Bütçe
400
Kendi kutusundan çıkan kablolu kulaklığını kullanıyorum ses olarak fln gayet memnunum. Ancak artık bluetooth kulaklığa geçip kablo eziyetinden kurtulmak istiyorum.
Öylesine biraz bakındım Xiaomi Mi True Wireless Earphones Basic 2 modelini beğendim. Hem tasarım olarak iphone kulaklığı gibi hem de bayağı memnun kalanlar var.
Tek isteğim silikonlu gibi kulak içine tamamen girenlerden istemiyorum. Bütçe çok abartmamak kaydıyla maksimum 400₺

Soundpeats air3tws.

TCL S600 yeniden 400 e inerse kesinlikle 3-5 tane alınası bir kulaklık.

Hocam Haylou Moripods kulaklığımı iPhone 11 ile kullanıyorum, gayet memnunum. Tavsiye ederim.

Hocam Haylou Moripods kulaklığımı iPhone 11 ile kullanıyorum, gayet memnunum. Tavsiye ederim.
Haylou gt1 pro kullandım ancak pek memnun kalmadım. Arkadaşım vermişti spor yaparken kullan diyerek ama çok çabuk kulaktan çıkıyordu ses kaliteside güzel değildi pek memnun kalmadım. o yüzden markaya pek sıcak bakamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TCL S600 yeniden 400 e inerse kesinlikle 3-5 tane alınası bir kulaklık.
silikon içeriye giren modellerden istemiyorum teşekkür ederim. 🙋‍♂️

6 aydır haylou moripods kullanıyorum, triceps çalışırken kolum kulağıma değerse rahatsız ediyor, onun dışında yürüyüş bandında 14 de koşarken dahi rahat koşabiliyorum. Umarım aradığınızı bulursunuz 🙏

Son düzenleme:
Şöyle söyleyeyim. Evet ses kalitesi ve tüm her şeyi net şekilde duymak ve müzik dinlemek için silikon kulak içleri daha iyi tabii ki. Ancak hem kulağımı ağrıtmasından dolayı hem de aktif olarak bisiklet kullandığım için trafikte giderken etraftan hiçbir sesi duyamadığım için tehlikeli oluyor. ondan dolayı silikon kulak içi istemiyorum :)

Şöyle söyleyeyim. Evet ses kalitesi ve tüm her şeyi net şekilde duymak ve müzik dinlemek için silikon kulak içleri daha iyi tabii ki. Ancak hem kulağımı ağrıtmasından dolayı hem de aktif olarak bisiklet kullandığım için trafikte giderken etraftan hiçbir sesi duyamadığım için tehlikeli oluyor. ondan dolayı silikon kulak içi istemiyorum :)
Transparan modu olan silikonlu kulakliklar var TCL gibi. Dışarının sesini duymanı sağlıyor ve mükemmel işe yarıyor ama kulağınız ağrıyorsa o zaman başka.

Transparan modu olan silikonlu kulakliklar var TCL gibi. Dışarının sesini duymanı sağlıyor ve mükemmel işe yarıyor ama kulağınız ağrıyorsa o zaman başka.
Evet kulağı her halükarda ağrıtıyor :) mecburen bu tercihte bulunmak zorundayım

Geri