telefoncuya gıot işini iyi yaan onların makınelerı var ıcıne koyuyolar arındırıyıoalr kartı okıst yapmamamsı ıcın gec kalmadadn gıtmelısın en fazla 2 gun sonrasında gg olabılırTelefonun sadece kamera olan yerini denize 2 saniye soktum şuan telefon kendi kendine açılıp kapanıyor home butonu çalışmıyor kameralar buğulanmış ne yapmam gerek çok acill
kaç tl ye yaparlar tahminentelefoncuya gıot işini iyi yaan onların makınelerı var ıcıne koyuyolar arındırıyıoalr kartı okıst yapmamamsı ıcın gec kalmadadn gıtmelısın en fazla 2 gun sonrasında gg olabılır
şimdi hemen pirince koy arkadaşın dediğini yapmadan öncebaya baya geçti ama aradan geç mi kaldım
300 gider ama komple cıhaz kurtuluyorkaç TL ye yaparlar tahminen
sadece su alan yeri koyabildim sadece üst taraf diğer taraflara koyamadmşimdi hemen pirince koy arkadaşın dediğini yapmadan önce
garantsi var aslında ama bilmiyorum300 gider ama komple cıhaz kurtuluyor
sıvı teması ekran kırılması gibi sorunlar kullanıcı hatası sayılıyor bro garanti dışı bir sorun o ama apple bu belli olmaz bir arkadaşım yenisini verirler belki diye iphone 5 telefonunu su dolu kovaya atmıştı götürmüştü garantiden yenisini vermişlerdi ama üzerinden çok geçiyor bu olayın şu an mümkünatı yok gibisadece su alan yeri koyabildim sadece üst taraf diğer taraflara koyamadm
Mesaj otomatik birleştirildi:
garantsi var aslında ama bilmiyorum
telefonun bütün hepsi düşmediki sadece kamera olan taraf değdi 2 saniye anlaşılıcak gibi durmuyosıvı teması ekran kırılması gibi sorunlar kullanıcı hatası sayılıyor bro garanti dışı bir sorun o ama apple bu belli olmaz bir arkadaşım yenisini verirler belki diye iphone 5 telefonunu su dolu kovaya atmıştı götürmüştü garantiden yenisini vermişlerdi ama üzerinden çok geçiyor bu olayın şu an mümkünatı yok gibi
Clear Wave adlı uygulamayı kullanabilirsin bir titreşim frekansı vererek ton suyu çıkarıyor 12 PRO MAX telefonumda denedim ve olduTelefonun sadece kamera olan yerini denize 2 saniye soktum şuan telefon kendi kendine açılıp kapanıyor home butonu çalışmıyor kameralar buğulanmış ne yapmam gerek çok acill
O garaniler işe yaramaz. Kamera buğulandıysa içine su kaçmıştır tuzlu su olduğu için hemen bozmayabilir ama zamanla oksitlenme yapıp bir anda bozulabilir.telefonun bütün hepsi düşmediki sadece kamera olan taraf değdi 2 saniye anlaşılıcak gibi durmuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide apple garantisi değil easycep bide başka bi telefoncunun garantisi vardı
internettte tuzlu su değmişse normal su ile yıkayın gibi bişey diyolarda daha da beter olacak sonraO garaniler işe yaramaz. Kamera buğulandıysa içine su kaçmıştır tuzlu su olduğu için hemen bozmayabilir ama zamanla oksitlenme yapıp bir anda bozulabilir.
deneyeyim her şeyi artık mecburClear Wave adlı uygulamayı kullanabilirsin bir titreşim frekansı vererek ton suyu çıkarıyor 12 PRO MAX telefonumda denedim ve oldu