Telefoncuya götürmelisin bence.Arkadaşlar eski telefonumu satılığa koyacağım, fakat şarj olurken parmak izinin çalışmadığını fark ettim. normalde çalışıyor ama şarjda çalışmıyor, nasıl çözerim bunu?
Yıllardır Iphone kullanıyorum. Orjinal kabloyu çok az veya hiç kullanmamışımdır. Bir kere böyle bir olay yaşamadım.Orijinal olmayan adaptör veya kablo kullanıyorsanız bu sorun görülebiliyor.
Adaptör orijinal mi? Ben yaşadım.Telefoncuya götürmelisin bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıllardır Iphone kullanıyorum. Orjinal kabloyu çok az veya hiç kullanmamışımdır. Bir kere böyle bir olay yaşamadım.
HayırAdaptör orijinal mi? Ben yaşadım.
Cihaz tamir gördü mü? Sıvı teması oldu mu?Arkadaşlar eski telefonumu satılığa koyacağım, fakat şarj olurken parmak izinin çalışmadığını fark ettim. normalde çalışıyor ama şarjda çalışmıyor, nasıl çözerim bunu?
Evdeki farklı bir prize takıp deneyebilir misiniz? Ya da powerbank varsa bir ona takın.hayır hiç tamir görmedi 3 yıllık cihaz
camın kenarında duruyordu sıcaklık uyarısı verdi sonradan uyarı geçtiği zaman düzeldi anlamadım.Evdeki farklı bir prize takıp deneyebilir misiniz? Ya da powerbank varsa bir ona takın.
tuşa 1-2 kere 1 saniyelik aralarla tıkladıktan sonra deneyin oluyorsa yazınArkadaşlar eski telefonumu satılığa koyacağım, fakat şarj olurken parmak izinin çalışmadığını fark ettim. normalde çalışıyor ama şarjda çalışmıyor, nasıl çözerim bunu?
sorun düzeldi teşekkür ederim. sıcaklıktanda olmuş olabilir uyarı verdi ve düzeldi nasıl olduysa.tuşa 1-2 kere 1 saniyelik aralarla tıkladıktan sonra deneyin oluyorsa yazın