Neler Yeni

İphone 8 i hangi durumlarda parça telefon olarak kullanılmaz

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
Coğu kişi biliyordurki tamir etmesi kolay telefonlarda biriside iphone dur o yuzden bende full orjinal bi iphone 8 almayı düşünüyom
baktım sarı sitede yd var iclolud vs vs bu durmlarda benim ana telefona aktardıgım vakit bu revize(orjinal parçayı aktarma) parçaları(yakın zamanda sadece lcd ekran aktarcam onun dısında yatıcaktır bu parça telefon)normal türkiye cihazı gibi çalıştırır mı yani aktarılmıs parçalar ana telefonda sorunsuz bi şekilde çalısacakmıdır
Not:parçaların orjinal oldugunu nasıl anlayabilirim

şahin doğan

80+ Platinum
Kafam karışık o yüzden yazdıklarını tam anlamadım ve 2. kere okumak istemedim kb.
Bazı parçaları aktarabilirsin bazılarını aktaramazsın. ekran, kamera, kasa, wifi parçaları, titreşim parçası vs sorunsuz aktarılır ama home butonu anakarta özel olarak üretilir mesela. O yüzden başka anakartta çalışmaz.

(steel)kerim53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
kerim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kafam karışık o yüzden yazdıklarını tam anlamadım ve 2. kere okumak istemedim kb.
Bazı parçaları aktarabilirsin bazılarını aktaramazsın. ekran, kamera, kasa, wifi parçaları, titreşim parçası vs sorunsuz aktarılır ama home butonu anakarta özel olarak üretilir mesela. O yüzden başka anakartta çalışmaz.
Derdime yardım edemedin ama daha fazla bilgiliyim en azından

şahin doğan

80+ Platinum
Derdime yardım edemedin ama daha fazla bilgiliyim en azından
Şimdi düzgün okudum. Benim bahsettiğim aktarılabilir parçaları aktarırsan sorun olmaz, Türkiye cihazı gibi çalışır. YD cihazın anakartını aktarırsan YD cihaz olur.

Top Bottom