A ahmetkhnl 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 284 Dahası Reaksiyon skoru 79 İsim Ahmet Köhneli 28 Mayıs 2021 #1 iphone 8 plus model bir telefon aldım 2. el garantili ahizeden ses az geliyor.Garantiye verme gibi planım var veren varmı bu sorunla karşılaşan varmı süreç nasıl işlliyor bana masraf çıkarmı?
iphone 8 plus model bir telefon aldım 2. el garantili ahizeden ses az geliyor.Garantiye verme gibi planım var veren varmı bu sorunla karşılaşan varmı süreç nasıl işlliyor bana masraf çıkarmı?
C Canxkarax 80+ Silver Katılım 2 Ağustos 2020 Mesajlar 4,138 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 2,260 İsim Can 28 Mayıs 2021 #2 yüksek ihtimalle tıkanmıştır. Garantisi varsa garantiye ver para isterlerse biligsini verirler zaten. Telefon yere düştüyse bozulmuş olabilir bu arada
yüksek ihtimalle tıkanmıştır. Garantisi varsa garantiye ver para isterlerse biligsini verirler zaten. Telefon yere düştüyse bozulmuş olabilir bu arada
Sıradan Kullanıcı 80+ Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 83 Dahası Reaksiyon skoru 52 Konum İzmir İsim Berk İlgilendiği Kategoriler Mobil 28 Mayıs 2021 #3 Garantisi mevcutsa yollayın. Eğer aldığınız kişi yetkili servis dışında içini açtırdıysa cihazın maalesef garanti dışı kalır ve ücret talep ederler.
Garantisi mevcutsa yollayın. Eğer aldığınız kişi yetkili servis dışında içini açtırdıysa cihazın maalesef garanti dışı kalır ve ücret talep ederler.