Iphone 8 plus alınır mı

o fiyata xs max alınır

hocam o fiyat ne öyle o fiyat civarlarında iphone 11 bile bulabilirsiniz yapmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki 11 i geçtim sıfır se2020,xr,xs max bulunur

hocam o fiyat ne öyle o fiyat civarlarında iphone 11 bile bulabilirsiniz yapmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ki 11 i geçtim sıfır se2020,xr,xs max bulunur
peşin fiyatına 6 taksit seçenekleri olduğu için düşünmüştüm burayı gidip herhangi bi yerden daha ucuza alabilirim evet ama direkt verebileceğim bir para değil.O yüzden buradayım zaten :) Nereden alacağım peki ?

peşin fiyatına 6 taksit seçenekleri olduğu için düşünmüştüm burayı gidip herhangi bi yerden daha ucuza alabilirim evet ama direkt verebileceğim bir para değil.O yüzden buradayım zaten :) Nereden alacağım peki ?
oturduğunuz şehrin bölgenin sahibinden/letgo ilanlarından illa düzgün sağlam olanına denk gelirsiniz
ama taksitle alıcağınızı belirtmediğiniz için başta öyle öneri sunmuştum
kaldı ki yine 8 plus için çok yüksek bir fiyat bu

oturduğunuz şehrin bölgenin sahibinden/letgo ilanlarından illa düzgün sağlam olanına denk gelirsiniz
ama taksitle alıcağınızı belirtmediğiniz için başta öyle öneri sunmuştum
kaldı ki yine 8 plus için çok yüksek bir fiyat bu
Evet fiyat çok yüksek ben de farkındayım ama mecbur kalıyorum biraz peşin fiyatına 6 taksit var 1750tl ye denk geliyor.O yüzden easycepten baktım.Yoksa letgoda vs. sağlam telefonlar var ama dediğim gibi direkt verebilecek durumda değilim :(

biraz daha ekleyip bunu alın derim.
1) 1 yıl daha yeni bir cihaz almış olursunuz.
2) Oled ekrana sahip olursunuz.
3) A13 bionic işlemcisine sahip olursunuz.
4) Kamerada ois özelliğine sahip olursunuz.
5) Daha geniş ekrana sahip olursunuz.
Elinizdeki telefonu easycepe satıp takas desteğinden de faydalanırsanız, aradaki makas daha da daralacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri