İphone 8 Plus mı İphone XR mı

hepinizin önerileri için teşekkürler sanırım xr alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral se 2020 güzel telefon ben kendime alırım ama kardeşim o küçük istemiyorum diyor :D sanada teşekkürler
rica ederim baskanim.
harbiden cok efso telefon ve daha uygun diye bilirim.
ondan haric iphone A13 chip icinde yani iphone 11 ve 11 pro ayni chip:)
belki ikna edersin :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude
Bu arada dostum 8plus aldım ama pişmanım. Elimde olsa iphone 6 alırdım çünkü birilerini arasam yeterli sosyal medyaya da girebiliyorum daha ne olsun.

O kadar para vermeye gerek yok
ben çocuğa almışken hem yeni hem iyi bi telefonu olsun istiyorum o yüzden bunları seçenek olarak koydum

rica ederim baskanim.
harbiden cok efso telefon ve daha uygun diye bilirim.
ondan haric iphone A13 chip icinde yani iphone 11 ve 11 pro ayni chip:)
belki ikna edersin :)
ikna etmeyi deneyeceğim gerçekten çok hoşuma gidiyo benimde

ben çocuğa almışken hem yeni hem iyi bi telefonu olsun istiyorum o yüzden bunları seçenek olarak koydum
Hocam çocuğunuz varsa o seviyeden başlattırmayın tuşlu telefon kullansın bak samimi söylüyorum telefonun sadece iletişim için olduğunu anlasın sonra alın bir iphone 6-7 sonra yeni çıkan bir şey alırsınız 16-17 yaşında.

Hocam çocuğunuz varsa o seviyeden başlattırmayın tuşlu telefon kullansın bak samimi söylüyorum telefonun sadece iletişim için olduğunu anlasın sonra alın bir iphone 6-7 sonra yeni çıkan bir şey alırsınız 16-17 yaşında.
yok çocuğum değil kardeşim 😂

yok çocuğum değil kardeşim 😂
Kaç yaşında acaba? Bana 12 yaşında telefon aldılar 14 yaşındayım keşke almasalarmış belki dikkat dağınıklılığım olmayacaktı ve Ankara Fen Lisesine girecektim.

ikna etmeyi deneyeceğim gerçekten çok hoşuma gidiyo benimde
hem display gayet yeterli.
bende eskiden iphone 7 plus vardi.
önceliklen wow dedim ekran cok iyi ve büyük.
sonra cepte gicik oluyor.
erkeklerin chino pantolon biliyon. dar oluyor eh zar zor giryor haha :)

iphone SE 2020 gördüm direkt aldim.

bayanlar icin cok ideal. onlarin camtasi filan var.
ama biz erkeklere fazla büyük tel gitmiyor :)

• Beğen
Kardeşime telefon alacağımda hangi telefonu alayım bişey önermezseniz sevinirim sadece bu ikisii arasında bir seçim istiyorum
Teşekkürler
hocam tabii ki xr ama ben iphone piyasasını bilmiyorum xrdan daha güçlü bir iphone yok mu o fiyata çünkü xr ben kullanmadım ama deneyimledim ekranını beğenmedim

• Beğen
Kaç yaşında acaba? Bana 12 yaşında telefon aldılar 14 yaşındayım keşke almasalarmış belki dikkat dağınıklılığım olmayacaktı ve Ankara Fen Lisesine girecektim.
11 yaşında

hocam tabii ki xr ama ben iphone piyasasını bilmiyorum xrdan daha güçlü bir iphone yok mu o fiyata çünkü xr ben kullanmadım ama deneyimledim ekranını beğenmedim
o fiyata yok diye biliyorum 4800 gibi bi fiyata tanıdıktan alıcam

hem display gayet yeterli.
bende eskiden iphone 7 plus vardi.
önceliklen wow dedim ekran cok iyi ve büyük.
sonra cepte gicik oluyor.
erkeklerin chino pantolon biliyon. dar oluyor eh zar zor giryor haha :)

iphone SE 2020 gördüm direkt aldim.

bayanlar icin cok ideal. onlarin camtasi filan var.
ama biz erkeklere fazla büyük tel gitmiyor :)
valla doğru söylüyosun

11 yaşında

o fiyata yok diye biliyorum 4800 gibi bi fiyata tanıdıktan alıcam

valla doğru söylüyosun
Hocam 11 yaşında ki çocuğa XR mı alınır gözünüzü seveyim? Karışmak gibi olmasın ama çocuk bağımlısı olacak ve geleceği kararacak benden söylemesi. Evet xr daha iyi bir telefon alabilirsiniz çok istiyorsanız.

• Beğen
Hocam 11 yaşında ki çocuğa XR mı alınır gözünüzü seveyim? Karışmak gibi olmasın ama çocuk bağımlısı olacak ve geleceği kararacak benden söylemesi. Evet xr daha iyi bir telefon alabilirsiniz çok istiyorsanız.
tabii ki alınmaz ama ben kendime telefon aldığımda çok istiyordu bende para biriktirip ona almak istedim tabi yinede üstüne baya düşüneceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,346
Üyeler
187,323
Son üye
hawli_badboy
Geri