BurakBrllr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Rica ederim. İyi geceler.Teşekkürler çok yardımınız dokundu.İyi geceler
Rica ederim. İyi geceler.Teşekkürler çok yardımınız dokundu.İyi geceler
Ben mate 20 lite kullaniyorum on kamerası kötü arka kamerasını pek fazla kullanmadım ama orta derece iphone kamerası daha iyi yaniArkadaşlar biliyorum absürt bir soru ama benim için kamera bir tık daha önemli ve karşılaştırmalarını bulamadım. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir. Gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekiyorum. Arka kamerası iyi olmalı benim için.
Değer kesinlikleYaptırmaya değer mi 200 300 lira masrafı var.
Ön kamerayı bende sevmiyorum ama arka kamera bence güzel iş görüyor. Diğer telefona da bakıcaz artık hangisi daha iyiBen mate 20 lite kullaniyorum on kamerası kötü arka kamerasını pek fazla kullanmadım ama orta derece iphone kamerası daha iyi yani
Eyvallah sağolasınDeğer kesinlikle
abim mate20 kullanıo bana göre çöp 3k paraya redmii9 alrmArkadaşlar biliyorum absürt bir soru ama benim için kamera bir tık daha önemli ve karşılaştırmalarını bulamadım. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir. Gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekiyorum. Arka kamerası iyi olmalı benim için.
iPhone 8 daha iyi tabi ki ve 200-300 TL yapmaya değer.Gsm iletişime güvenebilirsin işinde gerçekten çok iyiler.Daha önce mi a2 lite telefonu yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştım, tavsiye ederim.Arkadaşlar biliyorum absürt bir soru ama benim için kamera bir tık daha önemli ve karşılaştırmalarını bulamadım. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir. Gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekiyorum. Arka kamerası iyi olmalı benim için.
Ben 2k ya almıştımabim mate20 kullanıo bana göre çöp 3k paraya redmii9 alrm
Orijinal parçalar kullanılıyor değil mi?iPhone 8 daha iyi tabi ki ve 200-300 TL yapmaya değer.Gsm iletişime güvenebilirsin işinde gerçekten çok iyiler.Daha önce mi a2 lite telefonu yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştım, tavsiye ederim.
Aynen öyle hayırlısı diyelim artık.iphone 8 e geçilebilir android den iphoneye geçince rahatlıklarını görüceksiniz kamera olarak da iyi değer 200-300 TL ye
Aynen öyle sağolasın.Arkadaşlar gerekeni söylemişler, kesinlikle iPhone 8.
200 küsür TL masrafa değer.
2017'de çıkan cihaz olmasına rağmen son iOS 14.5 güncellemesiyle beraber telefon yağ gibi akıyor.
hayırlı olsunAynen öyle hayırlısı diyelim artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle sağolasın.
Aynen zaten chipset olarak vesaire güçlü olduğunu biliyordum ama kamerasından şüpheliydim o da gitti sayenizdeiphone 8 çıktığı yıl amiral gemisi olarak çıktı.mate 20 lite ise çıktığı yıl da bile orta segment bir cihazdı.ip8 bin basar.