Neler Yeni

Iphone 8 Vs Mate 20 lite

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Hüseyin Köse
Arkadaşlar biliyorum absürt bir soru ama benim için kamera bir tık daha önemli ve karşılaştırmalarını bulamadım. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir. Gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekiyorum. Arka kamerası iyi olmalı benim için.
Ben mate 20 lite kullaniyorum on kamerası kötü arka kamerasını pek fazla kullanmadım ama orta derece iphone kamerası daha iyi yani

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
Ben mate 20 lite kullaniyorum on kamerası kötü arka kamerasını pek fazla kullanmadım ama orta derece iphone kamerası daha iyi yani
Ön kamerayı bende sevmiyorum ama arka kamera bence güzel iş görüyor. Diğer telefona da bakıcaz artık hangisi daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değer kesinlikle
Eyvallah sağolasın

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Arkadaşlar biliyorum absürt bir soru ama benim için kamera bir tık daha önemli ve karşılaştırmalarını bulamadım. Sizce hangisinin kamerası daha iyidir. Gördüğüm her şeyin fotoğrafını çekiyorum. Arka kamerası iyi olmalı benim için.
abim mate20 kullanıo bana göre çöp 3k paraya redmii9 alrm

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
iPhone 8 daha iyi tabi ki ve 200-300 TL yapmaya değer.Gsm iletişime güvenebilirsin işinde gerçekten çok iyiler.Daha önce mi a2 lite telefonu yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştım, tavsiye ederim.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
abim mate20 kullanıo bana göre çöp 3k paraya redmii9 alrm
Ben 2k ya almıştım

iPhone 8 daha iyi tabi ki ve 200-300 TL yapmaya değer.Gsm iletişime güvenebilirsin işinde gerçekten çok iyiler.Daha önce mi a2 lite telefonu yaptırmıştım ve çok memnun kalmıştım, tavsiye ederim.
Orijinal parçalar kullanılıyor değil mi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Arkadaşlar gerekeni söylemişler, kesinlikle iPhone 8.
200 küsür TL masrafa değer.
2017'de çıkan cihaz olmasına rağmen son iOS 14.5 güncellemesiyle beraber telefon yağ gibi akıyor.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
iphone 8 e geçilebilir android den iphoneye geçince rahatlıklarını görüceksiniz kamera olarak da iyi değer 200-300 TL ye
Aynen öyle hayırlısı diyelim artık.

Arkadaşlar gerekeni söylemişler, kesinlikle iPhone 8.
200 küsür TL masrafa değer.
2017'de çıkan cihaz olmasına rağmen son iOS 14.5 güncellemesiyle beraber telefon yağ gibi akıyor.
Aynen öyle sağolasın.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iphone 8 çıktığı yıl amiral gemisi olarak çıktı.mate 20 lite ise çıktığı yıl da bile orta segment bir cihazdı.ip8 bin basar.

Burak.twitchNietral

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Burak Öztürk
iphone 8 çıktığı yıl amiral gemisi olarak çıktı.mate 20 lite ise çıktığı yıl da bile orta segment bir cihazdı.ip8 bin basar.
Aynen zaten chipset olarak vesaire güçlü olduğunu biliyordum ama kamerasından şüpheliydim o da gitti sayenizde

Top Bottom