Neler Yeni

İphone 8 VS Redmi Note 10s

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Babam kendine Note 10s aldı onun İphone 8 ini ben kullanacağım fakat İphone 8 e 5500 TL teklif geldi sizce satıp yeni ve 0 Android telefon mu alayım yoksa 8 iyi midir?
-Ara ara oyun oynayacağım
-Batarya ve kamerası önemli kameradan kendi fiziğimi çekiyorum bol bol detaylı olmasını istiyorum bu yüzden
-İphone 8 babamın eski telefonu hiç bir kırığı ve ya tamir edilmiş parçası yok fakat telefonu kullanırsam uzun yıllar kullanmam gerekecek sizce ne yapmalıyım?
Başka telefon önerileriniz var mı? 6.500 gibi bir bütçe var

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Babam kendine Note 10s aldı onun İphone 8 ini ben kullanacağım fakat İphone 8 e 5500 TL teklif geldi sizce satıp yeni ve 0 Android telefon mu alayım yoksa 8 iyi midir?
-Ara ara oyun oynayacağım
-Batarya ve kamerası önemli kameradan kendi fiziğimi çekiyorum bol bol detaylı olmasını istiyorum bu yüzden
-İphone 8 babamın eski telefonu hiç bir kırığı ve ya tamir edilmiş parçası yok fakat telefonu kullanırsam uzun yıllar kullanmam gerekecek sizce ne yapmalıyım?
Başka telefon önerileriniz var mı? 6.500 gibi bir bütçe var
bence kullanabilirsin.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
6.500TL'ye alacağın Android telefondan da özellikle kamera tarafında pek verim alamazsın diye düşünüyorum.
iPhone 8'i satıp temiz bir iPhone 8 Plus veya iPhone X bulabilirsen al derim. iPhone X her ne kadar günümüzde Xs ile kıyaslandığında daha alt seviyede kalsa da yine idare eder.

Eğer iPhone 8'i kullanacağım dersen de bataryasını güvenilir bir yerde yeniletip kamerasını temizletebilirsen 2-3 yıl kadar götürür diye düşünüyorm.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
Discord
bigg papi locsta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
batarya sağlığı %80 mi?
Evet
6.500TL'ye alacağın Android telefondan da özellikle kamera tarafında pek verim alamazsın diye düşünüyorum.
iPhone 8'i satıp temiz bir iPhone 8 Plus veya iPhone X bulabilirsen al derim. iPhone X her ne kadar günümüzde Xs ile kıyaslandığında daha alt seviyede kalsa da yine idare eder.

Eğer iPhone 8'i kullanacağım dersen de bataryasını güvenilir bir yerde yeniletip kamerasını temizletebilirsen 2-3 yıl kadar götürür diye düşünüyorm.
Hocam babam ikinci el alma taraftarı değil maalesef ayrıca pil değiştirmeyi de gereksiz görüyor 2-3 yıl sonra yeni telefon alabilceğimi düşünmüyorum Redmi Note 10s yetersiz bir cihaz mı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Hocam babam ikinci el alma taraftarı değil maalesef ayrıca pil değiştirmeyi de gereksiz görüyor 2-3 yıl sonra yeni telefon alabilceğimi düşünmüyorum Redmi Note 10s yetersiz bir cihaz mı?
Yani alırsın da ne kadar memnun kalacağın konusunda emin değilim hiçbir şekilde.
Pil değiştirmeyi ikna edersen iyi olur bence.
şayomi Redmi cihazlar hakkında pek bilgili değilim

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
Discord
bigg papi locsta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Evet

pil değiştirmeni öneririm kesinlikle.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Dediğim gibi babam istemiyor
E hocam madem öyle bu konu da gereksiz.
İki seçenek sunmuşsun bize, biri ya 6500'e android cihaz almak. Ya da iPhone 8 kullanmak.
Biz de bu şekilde iPhone 8'in pek idare etmeyeceğini, günü çıkarmayacağını, kullanacaksanız bataryayı değiştirmeniz gerektiğini söylüyoruz.
Siz de buna olumsuz yaklaşınca zaten tek bir seçenek kalıyor o da android cihaz almak :D

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
Discord
bigg papi locsta
E hocam madem öyle bu konu da gereksiz.
İki seçenek sunmuşsun bize, biri ya 6500'e android cihaz almak. Ya da iPhone 8 kullanmak.
Biz de bu şekilde iPhone 8'in pek idare etmeyeceğini, günü çıkarmayacağını, kullanacaksanız bataryayı değiştirmeniz gerektiğini söylüyoruz.
Siz de buna olumsuz yaklaşınca zaten tek bir seçenek kalıyor o da android cihaz almak :D
Yardım edip konuyla ilgilendiğiniz için teşekkürler iyi geceler
pil değiştirmeni öneririm kesinlikle.

Top Bottom