Neler Yeni

Yardım İphone alacağım bakar mısınız? 13 beyaz renk aldım.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
ali

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
ali

Semiramis41

80+ Bronze
Okul çıkışı bakacağım haber ederim duruma göre teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renk ney
midnight 128gb

bide sakın orjinal ürün hariç adaptör alma vatan media markt gibi yada kendi sitesinden al kesinlikle

Foxt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
.
Beyler 3-4 ay sonra 15 pro max alacağım inşallah. Şuanda o süreye kadar kullanabileceğim instagrama aktif olarak motor videoları ve fotoğraf çekeceğim.Kamera ve oyun açısından şuanda bu akşam veya yarın 13 almayı düşünüyorum. 40 k civarına sizce alınır mı? s23 falan diyicek olan varsa bence demesin instagrama video-foto atarken çok kalite kaybı yaşadım androidlerde. Arkadaşımda s22 var o bile beni tatmin etmedi. Lütfen iphone :)
Hocam size şöyle söyleyeyim, model fark etmeksizin iphonelarda titreşime karşı aşırı bir hassaslık var tecrübelerimle konuşayım, motokuryelik yaptığım dönemde iphone 11 kullandım titreşim önleyici sabitleme aparatı kullanıyordum motorda görünürde her hangi bir titreşim yok fakat 2-3 ay sonunda ana kameram bozuldu ve sürekli titremeye başladı kasko ile hallettim fakat yine da başınıza dert açıyor. Telefona gelecek olursak 11den sonra 13 pro max kullandım daha sonra da 14pro max e geçiş yaptım bu iki cihaz arasında neredeyse hiç fark göremedim, elbette kozmetik olarak fark var, kamera olarak ufak bir fark var ama inanın o parayı vermeye değmez benim önerim 14 promax ya da 13 promax alıp devam etmeniz, aradaki fiyat farkı neredeyse bir 13 fiyatı kadar bence değmez.

Hocam size şöyle söyleyeyim, model fark etmeksizin iphonelarda titreşime karşı aşırı bir hassaslık var tecrübelerimle konuşayım, motokuryelik yaptığım dönemde iphone 11 kullandım titreşim önleyici sabitleme aparatı kullanıyordum motorda görünürde her hangi bir titreşim yok fakat 2-3 ay sonunda ana kameram bozuldu ve sürekli titremeye başladı kasko ile hallettim fakat yine da başınıza dert açıyor. Telefona gelecek olursak 11den sonra 13 pro max kullandım daha sonra da 14pro max e geçiş yaptım bu iki cihaz arasında neredeyse hiç fark göremedim, elbette kozmetik olarak fark var, kamera olarak ufak bir fark var ama inanın o parayı vermeye değmez benim önerim 14 promax ya da 13 promax alıp devam etmeniz, aradaki fiyat farkı neredeyse bir 13 fiyatı kadar bence değmez.
Ek olarak aksesuarları Apple store dan almaya dikkat edin. Şarj aleti, Şarj başlığı gibi ürünler uzun vadede orjinal olmadığı için başınıza yine sıkıntı açacak, ve genel olarak mağazalar da, internet sitelerinde satılan Apple Store dan daha düşük fiyat vaad eden her yer sahte ürün satıyor.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,183
İsim
Furkan Görür
Tamam teşekkürler:)

Ek olarak bi tık daha uygunu var mı? Veya biraz idare eder mi orjinal Oppo adaptörü var bende.
maalasef uygun yok artık. Min 500tl eğer 500tlden aşağısını bulursan 300-400e orijinal değildir %80

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Koray
Kardeşim ben de 14 pro max var. Gerçekten çok büyük ve ağır bir telefon. Kullanması ve taşıması çok rahat değil. Bence pro max yerine pro almalısın. Telefonu değiştirirsem ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum.

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
ali

Ek olarak aksesuarları Apple store dan almaya dikkat edin. Şarj aleti, Şarj başlığı gibi ürünler uzun vadede orjinal olmadığı için başınıza yine sıkıntı açacak, ve genel olarak mağazalar da, internet sitelerinde satılan Apple Store dan daha düşük fiyat vaad eden her yer sahte ürün satıyor.
Cebimde kullanmaya özen gösteririm sıkıntı yok o titreşim yönünden. 15 pro max de hem daha güncel hem renk olarak vs hoşuma gitti.Ve nasıl olsa bi nevi yatırım gibi olucak.Birkaç özellik farkıda dikkat çekiyor gibi geldi.Almışken iyisini alıp uzun süre kullanmadan yanayım ben.

maalasef uygun yok artık. Min 500tl eğer 500tlden aşağısını bulursan 300-400e orijinal değildir %80
Pazarama vs 400 civarına var yorumlarda da orjinal olduğu belirtilmiş youtube videoları ile falan karşılaştırınca.Bilemedim açıkcası

2 hafta önce 13 aldım 128 gb gayet memnunum
Hangi renk aldınız acaba siyah (gece yarısı) ve beyaz arasında kaldım

Kardeşim ben de 14 pro max var. Gerçekten çok büyük ve ağır bir telefon. Kullanması ve taşıması çok rahat değil. Bence pro max yerine pro almalısın. Telefonu değiştirirsem ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum.
Valla kuzende de 14 pro max var.Ara sıra ondan kullanıyorum falan hoşuma gitti açıkcası büyüklüğü dert değil aksine daha kullanışlı benim için capcut tarzı uygulamalarda büyük ekran daha cok isime yarıyor

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
ali
4-5 yere sordum siyah renk kalmamış.Türkcell bayisi 2-3 güne gelir dedi 39 bin fiyat verdi yanında 1000 tl'lik blutooth kulaklık hediye dedi daha cazip geldi.Ordan alacak gibiyim.

DecibeL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mert Öncü
Cebimde kullanmaya özen gösteririm sıkıntı yok o titreşim yönünden. 15 pro max de hem daha güncel hem renk olarak vs hoşuma gitti.Ve nasıl olsa bi nevi yatırım gibi olucak.Birkaç özellik farkıda dikkat çekiyor gibi geldi.Almışken iyisini alıp uzun süre kullanmadan yanayım ben.

Pazarama vs 400 civarına var yorumlarda da orjinal olduğu belirtilmiş youtube videoları ile falan karşılaştırınca.Bilemedim açıkcası

Hangi renk aldınız acaba siyah (gece yarısı) ve beyaz arasında kaldım

Valla kuzende de 14 pro max var.Ara sıra ondan kullanıyorum falan hoşuma gitti açıkcası büyüklüğü dert değil aksine daha kullanışlı benim için capcut tarzı uygulamalarda büyük ekran daha cok isime yarıyor
ben mavi aldım

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Yanlış okumuşum kusura bakmayın😂

Önce mağazalardan bakacağım uyguna bulamazsam aklımda bulunsun
İlla orjinal adaptör olmasına gerek yok. Daha uyguna gayet güzel alternatifler var. Mesela anker adaptörünü alırsınız,belkin kablo alırsınız, olay biter.
Belkin kablo;
Anker nano adaptör.
Toplam 670₺ye bu işi bitirirsiniz.
Appleın sitesinde sadece adaptör bu fiyata satılıyor.

Top Bottom