Neler Yeni

İphone almaya değer mi ? benim açımdan

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
mi 8 lite video performansı nasıl sence biraz karanlık ortamda?
bende note 9s vardı hava biraz karanlık olunca videoda siyah siyah kareler oluşuyordu
şimdi iphone 12 var video performansı baya iyi
valla aynı kamera sorunu bende var kamerasını benlemi alakalı bilmiyorum ama kamerasından nefret ediyor gibi bişeyim mi 8 lite yani kötü değil fakat iyi değil ortalamanın altında 1 tık

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Roblox oyunundan para kazanıyorum yani 2 yıldır kazanıyorum fakat ara verdim pc topladığım için şimdi tekrar kazanmaya başlayıcam ama o zaman çok çalışıyordum şimdi 1 hafta çalışarak çıkartırım gibi geliyor
Nasıl para kazanıyorsun ve ne kadar oynarsa ne kadar geliyor

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Bence telefonda oyun falan oynamyorsanız tavsiyem İphone SE’den yana ama iPhone 11 güzel telefondur üzmez.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Roblox oyunundan para kazanıyorum yani 2 yıldır kazanıyorum fakat ara verdim pc topladığım için şimdi tekrar kazanmaya başlayıcam ama o zaman çok çalışıyordum şimdi 1 hafta çalışarak çıkartırım gibi geliyor
Hocam nasıl kazanıyordunuz?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
Bence telefonda oyun falan oynamyorsanız tavsiyem İphone SE’den yana ama iPhone 11 güzel telefondur üzmez.
valla 3 telefon vardı aklımda iphone se iphone 11 ve iphone 12 mini 12 mini çok küçük geldi mağazada gidip baktım 5s boyutunda mı neymiş hatta sanırım se de çerçeveleri bi tık rahatsız ediyor ama onuda düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam nasıl kazanıyordunuz?
alım satım mantığı müşteri geliyor alıyorum çeviriyorum satıyorum ama mağaza gibi düşün yani her gün müşteri olmuyor gün geldi 1 günde 3000tl kazandım gün geldi 1 ayda 500tl kazandım bi tık şans işi

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
valla 3 telefon vardı aklımda iphone se iphone 11 ve iphone 12 mini 12 mini çok küçük geldi mağazada gidip baktım 5s boyutunda mı neymiş hatta sanırım se de çerçeveleri bi tık rahatsız ediyor ama onuda düşünüyorum

alım satım mantığı müşteri geliyor alıyorum çeviriyorum satıyorum ama mağaza gibi düşün yani her gün müşteri olmuyor gün geldi 1 günde 3000tl kazandım gün geldi 1 ayda 500tl kazandım bi tık şans işi
Aracı olarak hangi siteyi kullanıyorsunuz peki söyleyebilme imkanınız var mıdır?

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Ya benim gibi sade telefon seviyorsanız sadeden kastım yok 3-4 kameralı olsun illam diye tutturmuyorsanız İPhone SE güzel ama iPhone 11 de tatlı durur.
Misal bende İPhone 6 var çok güzel telefon tasarımı hoşuma gidiyor iPhone se’ye geçmeyi düşünüyorum hemen hemen aynı zaten.
iPhone 11 çentiksiz ve büyüktür SE’ye göre geri kalan özellikleri neredeyse aynıdır.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
Aracı olarak hangi siteyi kullanıyorsunuz peki söyleyebilme imkanınız var mıdır?
genelde discord sunucuları üzerinden proof veya vouch kasıyoruz ama site olarak sadece itemsatış veya gamesatış onlarda komisyon v.b olduğu için pek tercih edilmiyor

Ya benim gibi sade telefon seviyorsanız sadeden kastım yok 3-4 kameralı olsun illam diye tutturmuyorsanız İPhone SE güzel ama iPhone 11 de tatlı durur.
Misal bende İPhone 6 var çok güzel telefon tasarımı hoşuma gidiyor iPhone se’ye geçmeyi düşünüyorum hemen hemen aynı zaten.
iPhone 11 çentiksiz ve büyüktür SE’ye göre geri kalan özellikleri neredeyse aynıdır.
teşekkür ederim detaylı yazdığınız için ^^

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
genelde discord sunucuları üzerinden proof veya vouch kasıyoruz ama site olarak sadece itemsatış veya gamesatış onlarda komisyon v.b olduğu için pek tercih edilmiyor

teşekkür ederim detaylı yazdığınız için ^^
Hocam bana sonra bu işi biraz anlatır mısınız peki gizli vea gizli olmayacak şekilde size rahat hangisi olursa?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,989
İsim
Chloe Grace Moretz
Hocam bana sonra bu işi biraz anlatır mısınız peki gizli vea gizli olmayacak şekilde size rahat hangisi olursa?
bu işi pek anlatabilme şansım yok çünkü bi tık kapsamlı öğrenmesi de zaman oluyor ve scammer dolu olduğu için şu an bile vouch proof kasmak zor ama birazcık oyunu çözebilirseniz yabancı sunucularda zaten ticarete girersiniz

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
bu işi pek anlatabilme şansım yok çünkü bi tık kapsamlı öğrenmesi de zaman oluyor ve scammer dolu olduğu için şu an bile vouch proof kasmak zor ama birazcık oyunu çözebilirseniz yabancı sunucularda zaten ticarete girersiniz
Yani hocam kavramları ve bazı temelleri söylerseniz yeteri olur araştırırım ben kalanını.

EyüpA.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eyüp Aykaç
Hocam sizinle iletişim kurabilme şansımız var mıdır acaba ? Benimde biraz paraya ihtiyacım var 1050 ti alacak bütçem yok. Discord: Eyüp#0004

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,336
Üyeler
168,282
Son üye
forzabagimlisi
Top Bottom