Kaspersky Almaya Değer mi?

cr1ta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Merhaba,
Kaspersky Plus almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi, ödeme kısmında 200 tl / 1 yıl diyor. Bu ödeme 1 yılda 200 tl şeklinde mi oluyor? Eğer öyleyse gayet uygun, yoksa 12 ay boyunca her ay mı 200tl kesiyor? Bir de kaspersky iyi mi bu konuda güncel olarak? Yoksa alternatif ve rakip uygulama var mı?

Yılda 1 kez 200 ödüyorsun seneye 20 gün kala sana haber veriyor mail yoluyla yenilicez bak diye, alternatif göremedim ben de kaspersky kullanıyorum

Merhaba,
Kaspersky Plus almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi, ödeme kısmında 200 TL / 1 yıl diyor. Bu ödeme 1 yılda 200 TL şeklinde mi oluyor? Eğer öyleyse gayet uygun, yoksa 12 ay boyunca her ay mı 200tl kesiyor? Bir de kaspersky iyi mi bu konuda güncel olarak? Yoksa alternatif ve rakip uygulama var mı?
2 yılıgı sitesinde 332 tl olarak gözüküyor ücret yıllık tek seferde 332 tl olarak alınıyor diye biliyorum

Merhaba,
Kaspersky Plus almayı düşünüyorum sizce almaya değer mi, ödeme kısmında 200 TL / 1 yıl diyor. Bu ödeme 1 yılda 200 TL şeklinde mi oluyor? Eğer öyleyse gayet uygun, yoksa 12 ay boyunca her ay mı 200tl kesiyor? Bir de kaspersky iyi mi bu konuda güncel olarak? Yoksa alternatif ve rakip uygulama var mı?
e-ticaret sitelerinde yıllık key satıyorlar daha uyguna geliyor, şahsen kullanıyorum, memnunum.

Merhaba,
Ben 1 hafta olmadı aldım gayet memnunum 2 yıl boyunca sadece 630 TL bir kerelik Ve çok güzel ve güçlü bir antivirüs normalde mcAfee yada ESET satarlar mağazalarda ama hiç almaya değmez bence al Ben gayet memnunum.

Geri